Skip to main content

Beste welpen, scouts en explorers

Hopelijk heeft iedereen een goede jaarwisseling gehad. Nu moeten wij natuurlijk de gelegenheid hebben 2020 in te luiden. Daarvoor hebben wij een leuke activiteit op de planning staan.

Zaterdag 11 januari 2020 nemen de welpen, scouts en explorers een Nieuwjaarsduik. Wij gaan zwemmen in het Aquadrome.

De Nieuwjaarsduik vindt plaats van 14.00 uur tot 17.00 uur; wij verzamelen voor de ingang van het Aquadrome, hier worden jullie ook weer opgehaald (of jullie kunnen op eigen gelegenheid naar huis gaan).
NB: De scouts en explorers hebben de optie om tot na 17 uur te blijven. (Ouders van scouts moeten hierbij wel toestemming hebben gegeven, tevens moeten de scouts leidingteams op de hoogte gesteld worden).

Aangezien deze activiteit iets meer kost dan de gemiddelde opkomst, vragen wij een kleine ouderbijdrage van twee euro per kind. Deze kun je bij aanvang contant aan de leiding voldoen. S.v.p. gepast betalen.

De leiding verzorgt verder één pauze met drinken en een versnapering voor de iedereen. Denk je hieraan niet genoeg te hebben, neem dan zelf ook voldoende drinken en eten mee.

Bij dit evenement gaat leiding mee naar het zwembad en houdt een oogje in het zeil. Alleen kan de leiding niet continu alle kinderen in de gaten houden. Daarom moet u zorgen dat uw kind voor dit evenement tenminste zwemdiploma A heeft én voldoende zwemervaring heeft om zonder continue begeleiding in het zwembad te zijn. Bij eventuele bijzonderheden omtrent zwemvaardigheid moet u de deelname uiterlijk 10 januari afstemmen met de contactpersoon van de speltak.

Wij hebben veel zin in de Nieuwjaarsduik en hopen jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groeten.

De leidingteams van het Volbert.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?