Skip to main content

Beste ouders/verzorgers en welpen,

 

De welpen gaan op weekendkamp! Op zaterdag 28 maart om 11 uur verwachten we de

welpen in uniform op de kamplocatie: Scouting de Klomp: Geukerdijk 100 7481 CD Haaksbergen

Op zondag 29 maart om 14:30 is de installatie van de nieuwe welpen; ouders zijn hierbij van harte welkom. Het kamp is daarna om 15:00 uur afgelopen.

Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer 06 17520780.

 

De kampbijdrage per welp is 25 euro. Deze bijdrage moet voor donderdag 26 maart op de volgende rekening staan: NL60 RABO 0103 2671 15 t.n.v. Scouting T Volbert o.v.v. NAAM KIND + weekendkamp 202003

 

Wij gaan ervan uit dat iedereen meegaat, kan je toch niet stuur dan voor donderdag 26 maart een mailtje naar joppe.voogd@volbert.nl. We doen ons best voor een superleuk weekend, en hopen daarom dat zoveel mogelijk kinderen meegaan. Inschrijven kan via hier.

 

Installatie

Op zondag 29 maart om 14:30 worden de welpen die zijn overgevlogen en/of die nieuw zijn bij de welpen officieel geïnstalleerd. Alle ouders zijn van harte welkom om hierbij te zijn. Het is voor de installatie belangrijk dat alle welpen hun uniform en hun Volbertdas dragen. De welpen die geïnstalleerd worden hoeven alleen een uniform aan, en dus nog geen das; zij ontvangen apart een bericht over de installatie.

 

Paklijst:

 • Een slaapzak en een zachte ondergrond (bijvoorbeeld een matje)
 • Bord, mok en bestek
 • Een theedoek
 • Een jas & regenkleding
 • kleren voor bij het kampvuur
 • Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen)
 • Pyjama
 • Uniform en das
 • Tandenborstel met geschikte pasta & zeep & handdoek
 • Medicijnen
 • Zaklamp
 • Zakmes met naamlabel
 • Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd
 • Je persoonlijke pokemonkaart!

 

Denkt u bij de ontvangst op zaterdag aan het volgende:

 • Zakmessen dienen bij aanvang van het kamp te worden ingeleverd. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de welpen alleen met toestemming onder toezicht van de leiding in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
 • Snoepgoed thuislaten. Onze ervaring is dat privé-snoepvoorraden van kinderen leiden tot oneerlijkheid (het ene kind heeft veel snoep, het andere weinig) en snoepen vlak voor de maaltijden, en dat is niet wenselijk. Daarom zal de leiding zorgen voor voldoende snoep/tussendoortjes/eten op geschikte momenten voor iedereen.
 • Indien uw kind medicijnen gebruikt, dient u deze in te leveren bij de leiding. De leiding bewaart deze en dient ze toe precies zoals op de gegevens in SOL zijn aangegeven. Het is niet de bedoeling dat kinderen zelf medicijnen bewaren. Zorg dat SOL up-to-date is, als dit niet zo is kan uw kind NIET mee op kamp!

Mocht u nog vragen hebben over het kamp, neem dan gerust contact met de leiding op.

We hebben er zin in!

Met vriendelijke groeten van de welpenleiding.

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?