Skip to main content

Beste scouts jongens en ouders!

20, 21 en 22 maart is het eindelijk zover. We gaan opnieuw op voorjaarskamp! Dat betekent een gezellig weekendje kamperen in de natuur. Omcirkel deze dagen alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent. Een weekendkamp zoals deze kun je moeilijk aan je voorbij laten gaan. Verdere informatie met betrekking tot het kamp volgt spoedig. We kunnen de volgende zaken alvast vermelden:

Waar:

Vrijdagavond 20-3 brengen: st. jorisborch, Liezenweg 9, 7451 NL Holten

Zondagmiddag 22-3 ophalen: Natuurkampeerterrein Oostermaet, Okkenbroek, 52.290825 6.307743

Activiteiten: We kunnen alvast verklappen dat er een hike wordt gelopen dit kamp. Een goede hiketas of wandelschoenen zijn geen onnodige luxe-artikelen.

Thema:

We reizen ditmaal af naar het geweldige robot-piraten eiland. Dit is een micronesisch eiland ten zuidwesten van Japan. Alleen is er nogal veel onrust uitgebroken tussen twee etnische groeperingen namelijk de robots en de piraten. Er heerst echter disharmonie nu een buitenaardse entiteit voet heeft gezet op het land van schatgravers en WALL-Es.

De patrouilles zijn als volgt in te delen:

Bevers: Leden van deze patrouille kruipen in de huid van de piraten en gebruiken robot-piraten eiland als thuishaven indien zij niet plunderend de zeven zeeën over varen om zoveel mogelijk roepies bij elkaar te sprokkelen.

Wolven: Leden van deze patrouille worden de meedogenloze robots. Ze zijn continu opzoek naar nieuwe energiebronnen om in beweging te blijven.

Valken: Leden van deze patrouille komen rechtstreeks van planeet yugopotamia en zijn bang voor alles dat schatting is en chocola is dodelijk voor hen. Robot-pirateneiland herbergt een grote voorraad delfstoffen die deze aliens willen hebben.

Dus beste scouts probeer zo goed mogelijk met je patrouille af te stemmen hoe jullie deze rollen het beste kunnen vertolken. Wij wensen jullie alvast veel succes!

Met vriendelijke scoutinggroet

De scouts jongens leiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?