Skip to main content

Beste Scouts jongens,

 

Zoals jullie misschien vernomen hebben komt het voorjaarskamp er weer aan, 20, 21 en 22 maart is het weer zo ver. Dit jaar zal de breng- en ophaallocatie verschillen:

Waar/Wanneer:

Vrijdagavond 20-3, 19:30 uur
brengen: st. Jorisborch, Liezenweg 9, 7451 NL Holten

 

Zondagmiddag 22-3, 14:30 uur

ophalen: Natuurkampeerterrein Oostermaet, Okkenbroek, coördinaten: 52.290825 6.307743

 

Wat:

Dit jaar zal het thema robotpirateneiland zijn. De drie patrouilles zullen opgedeeld zijn in robots, piraten, en aliens die zullen strijden om het lot van robotpirateneiland.

Lang geleden constateerden de aliens dat op dit eiland veel gelei te vinden was waar zij de middelen voor hebben om grote hoeveelheden energie mee op te wekken. Echter waren piraten hun voor, en gebruikten ditzelfde spul voor consumptie ter vervanging van fruit. Deze mogelijkheid van energieproductie bleek erg interessant voor de lokale robotgroeperingen die vanuit Japan ook op dit eiland afstormden, waardoor begrijpelijk een conflict ontstond. Robots konden deze energie gebruiken voor valutaproductie waar piraten weer interesse voor hebben. Breng vooral een dosis fantasie mee naar het kamp. Je gaat het nodig hebben!

 

Paklijst

 • Hiketas
 • Uniform en das
 • Drinkfles
 • Slaapzak
 • Matje
 • Jas & Regenkleding
 • Reservekleding
 • Warme kleding voor ’s avonds
 • Droge reserve sokken
 • Stevige schoenen
 • Pyjama
 • Toiletspullen
 • Handdoek
 • Theedoek
 • Zaklamp
 • Zakmes
 • Themamateriaal
 • Bord, mok & bestek (tip: plak er een watervast label met de initialen van de scout op)
 • Eventuele medicijnen (s.v.p. doorgeven aan leiding)
 • Iets lekkers voor de leiding

 

Deelname

We gaan ervan uit dat alle scouts meegaan, mocht je niet mee kunnen op kamp, dan horen wij dat het liefst zo spoedig mogelijk per mail. Het afmelden kan tot zondag 08-03-2020, dit is tevens de deadline voor het betalen van de kampbijdrage.

 

Medische informatie/kampbijdrage

De kampbijdrage voor dit kamp is €35,00. Dit kan o.v.v. de voor- en achternaam van de scout overgemaakt worden naar de bankrekening van de scouts jongens: NL60 RABO 0103 2672 12 t.n.v. Scouting ’t Volbert. Bij het ontvangen van de kampbijdrage gaan wij ervan uit dat de medische informatie op SOL volledig is ingevuld, de ouder/verzorg(st)er draagt hier zelf verantwoording voor. We zien de bijdrage graag voor 08-03-2020 op de rekening gestort.

Contact

Voor afmeldingen, vragen en opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar mart@volbert.nl. Mocht u tijdens het kamp dringend contact met ons willen opnemen, dan kunt u gebruik maken van het noodnummer dat u ontvangt per e-mail.

 

Wij hebben er al zin in!

 

Met vriendelijke groeten,

 

De Scoutsjongensleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?