Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

 

Jantje Beton komt er weer bijna aan! Dat houdt in dat wij gaan collecteren voor Jantje Beton en voor Scouting ’t Volbert zelf. De helft van de opbrengst gaat naar Jantje Beton en van de andere helft wordt spelmateriaal gekocht voor ’t Volbert.

U kunt ons helpen met collecteren door aankomende zaterdag (29 februari) te vragen naar een collectebus, zodat u kunt collecteren wanneer het u uitkomt. Deze collectebus kunt u ophalen in het clubhuis van ’t Volbert en moet uiterlijk 6 maart weer ingeleverd worden bij ’t Volbert.

Op vrijdag 6 maart om 18:30 uur is de opkomst voor de scouts jongens, meiden en explorers op het Volbert. Om 20:30 uur is de opkomst ten einde. Deze speltakken collecteren in de wijken rondom het Volbert.

Op zaterdag 7 maart is de opkomst voor de welpen meiden en jongens niet bij ’t Volbert, maar in de Enschedese binnenstad. De opkomst begint dan om 14:00 uur en zal tot 16:00 uur duren. U kunt uw welp halen en brengen op de genoemde tijden bij het ei van Ko (bij het stadhuis aan de Langestraat). De welpen dienen in uniform met das bij de opkomst te komen.

Net als voorgaande jaren, vragen we om uw welp zogenaamde brownies mee te laten nemen. Deze kleine lekkernijen worden uitgedeeld aan de mensen die een bijdrage doneren aan Jantje Beton.

De collecte door de welpen wordt uiteraard begeleid door de leiding van de welpen. Mocht het regenen, dan gaat de collecte door in één van de overdekte winkelcentra in de binnenstad.

Tot slot willen wij u vragen om te helpen collecteren in de buurten rondom ’t Volbert.

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.

 

Met vriendelijke groet, de Jantje beton commissie,

Hugo Nijenhuis, Lisa Meems en Karlijn Hegeman

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?