Skip to main content

Beste ouders en welpen,

Binnenkort is het eindelijk zover! We gaan weer op zomerkamp! Wij zijn achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen voor het zomerkamp maar een aantal details kunnen wij alvast bekend maken:

 

Locatie: We zullen ditmaal afreizen naar Gorssel (tussen Deventer en Zutphen) waar we te gast zijn bij Scoutinggroep st. Joris. locatie Lindeboomstraat

Data: Het kamp voor de welpen begint om zondag 11 juli en ze kunnen 15 juli weer worden opgehaald.

Kosten: Dit is helaas nog niet bekend maar de ervaring leert ons dat een welpenkamp ongeveer 100 euro gaat kosten.

 

Vanzelfsprekend volgt er in de loop van de weken meer gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld de manier van aanmelden, kosten, thema etc. Wij zouden het leuk vinden dat er zoveel mogelijk welpen meegaan op het zomerkamp. Wij vragen u dan ook om de bovenstaande data vrij te houden. Bij vragen kunt u gerust ons een mail sturen: welpenleiding@volbert.

Met vriendelijke groet,

De welpenleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?