Skip to main content

Lieve Volberteers,

Over een paar weken is het alweer zo ver: dan wordt er weer een mooie en gezellige Herfsthike gelopen!

De Herfsthike is een jaarlijkse wandeltocht van drie dagen in de herfstvakantie. Daarbij wandelen we met bepakking over een prachtige route. De Herfsthike wordt georganiseerd voor iedereen vanaf 11 jaar: scouts, explorers, stam, SOS, leiding, kaderleden, ouders en andere belangstellenden.

Dit jaar vindt het mooiste evenement van het jaar plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober. Binnenkort kun je je hier officieel voor aanmelden. We willen echter al van tevoren een indruk krijgen van de belangstelling voor deelname. Vul daarom alvast dit Google-formulier in.

Iedereen die wil, en dit kan, mag hieraan meedoen. Je loopt met je groepje volledig zelfstandig. Je zorgt voor je eigen spullen, je eigen eten, je eigen tentje en je eigen veiligheid. De organisatie zorgt alleen voor een mooie route en een plek waar je je tent op kunt zetten. Wil je als scout (t/m 14 jaar) meelopen, dan moet er een volwassene (bijvoorbeeld een van je ouders) met je mee.

De anderhalvemetermaatregel gaat eraf, dus de Herfsthike gaat sowieso door. Maar voor de zekerheid hebben we toch maar wel gekozen om in Twente te gaan wandelen … Want vlak buiten de stad is er al prachtige natuur! Er zal in het routeboekje geheime informatie verklapt worden over de omgeving.

Nadere info over de route etc. volgt nog. Wij verwachten dat de route zo’n 20-30 km per dag zal zijn. De kosten zullen 10 à 15 euro p.p. bedragen voor het hele weekend. Dit is o.a. voor het routeboekje, de overnachtingen en misschien zelfs een insigne.

Lijkt dit alles je supergaaf? Zet het in je agenda, vul het Google-formulier in en wacht met smart op meer informatie. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen via herfsthike@volbert.nl.

We hopen dat iedereen er alweer veel zin in heeft en we zien jullie graag op het startpunt.

Herfsthikegroeten,
de Herfsthikecommissie 2021 (de familie Haveman)

 

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?