Skip to main content

Beste leden, ouders en overige Volberteers

 

Na vele jaren zonder te hebben gezeten is het eindelijk zover! We krijgen opnieuw een beverspeltak! De bevers zijn bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar die graag spelen in de natuur. Ze ondernemen met andere leeftijdsgenootjes diverse activiteiten zoals knutselen en leren spelenderwijs samen te werken. De eerste opkomst voor de bevers staat gepland op zaterdag 2 oktober van 14:00 uur tot 16:00 uur op het terrein van ’t Volbert. We willen u middels dit bericht mededelen dat er nog ruim voldoende plekken zijn binnen deze speltak voor eventuele nieuwe bevers. Dus heeft u toevallig nog een zoon/dochter/neefje/nichtje etc. die binnen deze leeftijdscategorie valt en scouting wel ziet zitten, geef hem/haar dan spoedig op om een keertje bij de bevers mee te kijken. Dit kan via de volgende link http://www.volbert.nl/meekijken Voor eventuele vragen kunt u terecht op het volgende mailadres: bevers@volbert.nl

 

Met vriendelijke scoutinggroet,

 

De leiding van scouting ‘t Volbert

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?