Skip to main content

Beste volbeteers,

De JOTI komt er aan! Dit jaar uitgebreider, leuker, sappiger en smakelijker als nooit tevoren met super leuke activiteiten.

De JOTI valt dit jaar in het weekend van 15 t/m 17 oktober. Er zijn voor de bevers, welpen, scouts en explorers activiteiten geregeld op zaterdag 16 oktober. Voor meer informatie per speltak zie hieronder.

Speltak info

Bevers

Voor de bevers is de JOTI op zaterdag van 14.00 tot 16.00. (Normale opkomst tijd). Tot dan!

Welpen

Voor de welpen is de JOTI op zaterdag van 14.00 tot 16.30. (Normale opkomst tijd). Tot dan!

Scouts

Voor de scouts is de JOTI op zaterdag van 14.00 tot 22.00. Avondeten wordt voor gezorgd. Tot dan!

Explorers

Voor de explorers is er vrijdagavond en -nacht een film/game-marathon vanaf 20:00 (voel je vrij om je eigen laptop/pc mee te nemen). Voor op de zaterdag is er een geweldig programma voor jullie voorbereid, en jullie kunnen tot zondag blijven. Avondeten moet zelfstandig geregeld worden.

Leiding, stam, en SOS

Die mogen het hele weekend deelnemen aan de activiteiten en zijn welkom om vanaf vrijdags 20:00 tot zondag te blijven. Wel moet avondeten zelfstandig geregeld worden.

Activiteit voor Scouts, Explorers, Leiding, Stam, en SOS:

Dé Grote Playbackshow (vanaf Scouts)

Dit jaar is dé grote playbackshow weer terug, hier gaan alle speltakken van scouts en hoger in groepjes, duo’s of alleen, strijden tegen elkaar maar ook tegen het leiding team. Deze strijd gaat om de beste en meest creatieve act. De act bestaat hoofdzakelijk uit het playbacken van jullie favoriete lied, maar let op, ook aankleding en jullie geweldige dance moves tellen mee bij de jury. Doe goed je best en wellicht wordt jouw groepje wel de beste playbackshow performer van 2021!

Belangrijk is om voor deze playbackshow een playback act voor te bereiden, wij vragen dus alle speltakken (scouts en hoger) om ruim van te voren tijdens de opkomst iets te bedenken en te oefenen, zo wordt het een super vet evenement!

Stuur de titel en artiest van jullie act naar teun.brookhuis(at)volbert.nl

Corona

Scouting Nederland heeft toestemming gegeven om de JOTI door te laten gaan volgens de richtlijnen voor de opkomsten. Voor meer informatie kijk op de site van scouting Nederland

We gaan met z’n alleen er weer een super gave JOTI van maken, tot dan!

Met vriendelijk groet,
De JOTI commissie: Riduan, Chris, Evert-Jan, Teun B.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?