Skip to main content

Beste Volberteers!

 

Over een maand is het zover! Dan gaan we met zijn allen op Kersthike! De Kersthike zal dit jaar plaatsvinden van vrijdagavond 17 december 2021 tot en met zondag 19 december 2021. Laat uw agenda vooral leeg op deze dagen en ga mee!

 

Wat is de kersthike?

 

De kersthike is een wandeltocht, waar alle speltakken en ook ouders, aan deel mogen nemen. Hierbij wordt er van een locatie naar een andere locatie gelopen met behulp van verschillende routetechnieken. Dit begint dan voor alle speltakken vanaf de scouts en hoger op vrijdag. Zaterdag lopen alle speltakken mee. Op de eindlocatie kunnen wij dan met iedereen genieten van de heerlijke avondmaaltijd die er dan gekookt is. Echter kunnen wij dit evenement niet realiseren zonder wat extra hulp van externen.

 

Post(h)ouders

Voor dit geweldige evenement zijn we nog naarstig op zoek naar personen die ons willen helpen door op een post te staan. Een post fungeert als een rustpunt voor de deelnemers van de Kersthike waar ze iets te eten of drinken aangeboden krijgen. Er zijn nog twee posten op de zaterdag te vergeven, namelijk de snert post en de knakworst post.

 

Koken

We zoeken ook nog mensen die onderdeel uit willen maken van het kookteam. Traditioneel gezien nuttigen we na de Kersthike gezamenlijk een boerenkoolmaaltijd. Het klaarmaken van deze maaltijd is altijd een heus karwei vandaar dat we hier nog wat handen bij kunnen gebruiken.

 

Pandemie

Gezien de huidige pandemie zal deze Kersthike waarschijnlijk wat anders gaan verlopen dan anders. De commissie is zich hier bewust van en organiseert dan ook een Kersthike conform de geldende richtlijnen. Mocht de situatie veranderen dan houden we u zeker op de hoogte.

 

Tot het slot

Wellicht voelt u zich geroepen om ons te ontlasten tijdens de Kersthike? Dan adviseren we u om een mail te sturen naar kersthike@volbert.nl

Voor andere vragen kunt u ook gerust mailen naar het bovenstaande mailadres.

 

Wij hebben er (nu al) superveel zin in!

 

De Kersthike-commissie

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?