Skip to main content

Beste ouders/verzorgers van de Hersenstam,

De Hersenstam gaat op weekendkamp! Op vrijdag 19 november om 19 uur verwachten we de stamleden op `t Volbert. Wij zullen dan vertrekken naar Scouting het Twentse Ros:

Sluiskade Noordzijde 212 7603 NX Almelo

 

Op zondag 21 november begint om 1430 uur de installatie van de nieuwe stamleden; ouders zijn hierbij van harte welkom. Het kamp is daarna om 15 uur afgelopen.

Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het telefoonnummer van veurzitter Amber.

De kampbijdrage per stamlid is €30,-. Gelieve dit over te maken naar: NL41 RABO 0103 2673 60 T.N.V. Scouting `t Volbert

De naam van het stamlid graag in de omschrijving zetten.

In verband met de voorbereidingen willen we de aan- en afmeldingen uiterlijk de woensdag voor het kamp ontvangen hebben. Inschrijven kan met deze link: https://forms.gle/DkWsjJLwZRFAu5pE7

Installatie

Op zondag 21 november om 1430 uur worden de stamleden die zijn overgevlogen en/of die nieuw zijn bij de Hersenstam officieel geïnstalleerd. Alle ouders zijn van harte welkom om hier bij te zijn. Het is voor de installatie belangrijk dat alle stamleden hun uniform en hun Volbertdas dragen. De stamleden die geïnstalleerd worden hoeven alleen een uniform aan, en dus nog geen das; zij ontvangen apart een bericht over de installatie.

Aanvullende gegevens SOL

Ieder stamlid dient alle aanvullende gegevens compleet en correct ingevuld te hebben in SOL. Zorg dat dit vóór het kamp geregeld is.

Paklijst:

* Bikini/badpak
* Bord/mok/bestek
* Een slaapzak en een zachte ondergrond (bijvoorbeeld een matje);
* Een jas & regenkleding;
* Kleren voor bij het kampvuur;
* Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen);
* Pyjama;
* Uniform en das;
* Tandenborstel met geschikte pasta & zeep & handdoek.
* Medicijnen (geeft u dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p.? Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding);
* Zaklamp;
* Zakmes met naamlabel;
* Themakleding: Mafia!
* Iets lekkers voor de leiding wordt altijd gewaardeerd

Dit kamp wordt gedraaid door de bekende leiding: Amber, Sten, Machiel & Pim

Denkt u bij de ontvangst op zaterdag aan het volgende:

* Zakmessen dienen bij aankomst ingeleverd te worden. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
* Snoepgoed mag worden thuisgelaten. Onze ervaring is dat privé-snoepvoorraden van kinderen leiden tot oneerlijkheid (het ene kind heeft veel snoep, het andere weinig) en snoepen vlak voor de maaltijden, en dat is niet wenselijk. Daarom zal de leiding zorgen voor voldoende snoep/eten op geschikte momenten voor iedereen.
* Met de aanvullende gegevens in SOL kunt u contactinformatie, diëten, allergieën, medicijngebruik of andere bijzonderheden aan ons doorgeven. Deze informatie wordt met de aanwezige leiding besproken en vertrouwelijk behandeld. Let op:
* U bent als ouder/verzorger zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de aanvullende gegevens met volledige en actuele informatie. Indien de informatie verouderd is, moet dit bijgewerkt worden.
* Voor onjuistheden of onvolledigheden van de aanvullende gegevens aanvaardt de leiding geen aansprakelijkheid.
* De aanvullende gegevens in SOL is het enige medium om dergelijke informatie officieel aan ons door te geven.
* Indien uw kind medicijnen gebruikt, dient u deze in te leveren bij de leiding en het gebruik op in SOL te vermelden. De leiding bewaart de medicijnen en dient ze toe precies zoals het in SOL is aangegeven. Het is niet de bedoeling dat kinderen zelf medicijnen bewaren.

Mocht u nog vragen hebben over het kamp, neem dan gerust contact met de leiding op.

We hebben er zin in!

Met vriendelijke groeten,

De stamleiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?