Skip to main content

Beste scouts,

Hierbij ontvangen jullie de informatie voor het weekendkamp. lees deze goed door!

Locatie

Dit kamp wordt gehouden bij Buitencentrum de Voshaar: https://www.buitencentrumdevoshaar.nl/. Het adres en de routebeschrijving vind je onderaan dit bericht.

Thema

Tiroler Houthakkers kamp

Data/tijden

Het kamp begint vrijdag 12 november om 19.00 uur. Omdat er nog een aantal Scouts geïnstalleerd moeten worden zal zondag om 14.15 uur de installatie zijn waarbij alle ouders van harte zijn uitgenodigd. Zondag om 15 uur is het kamp ten einde en kunnen de scouts opgehaald worden bij de kamplocatie.

Kampbijdrage

De kampbijdrage per scout is 34 euro. Deze kan overgemaakt worden naar NL60 RABO 0103 2672 12 tnv Scouting ’t Volbert

Aan-/afmelden

Aanmelden kan door dit Google formulier in te vullen.

SOL

Bij het ontvangen van de kampbijdrage gaan wij ervan uit dat de medische informatie op SOL volledig is ingevuld, de ouder/verzorg(st)er draagt hier zelf verantwoording voor. Dit is nu extra belangrijk i.v.m. het coronavirus, zonder aanvullende medische informatie is deelname aan het kamp niet mogelijk. Wij vragen u om hierbij ook te controleren of de rest van uw gegevens nog up-to-date zijn (e-mailadres, telefoonnummer, etc.).

Verzekering

Elke scout is door het lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat elke scout zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering en dergelijke af. Indien jij deze verzekering wilt, dien je deze zelf af te sluiten.

Paklijst:

 • Uniform en das
 • Een slaapzak;
 • Een matje of luchtbed (een matje wordt geadviseerd omdat we in tenten slapen en dit meer warmte vast houdt);
 • Stevige schoenen
 • Een jas & regenkleding;
 • Kleren voor bij het kampvuur (een warme trui);
 • Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen);
 • Pyjama;
 • Voldoende kleding;
 • Tandenborstel met geschikte pasta; zeep en handdoek;
 • Theedoek;
 • Eventueel medicijnen (geef dit alsjeblieft aan op het KIF: het wordt op aanvraag verstrekt door de leiding);
 • Zaklamp;
 • Zakmes;
 • Bord, mok en bestek;
 • THEMAKLEDING

Adres:

Oude Boekelerdijk 40, 7546 PZ Enschede

Route:

Vanaf 30 augustus 2021 tot en met december 2021 wordt er aan de Haaksbergerstraat gewerkt. De toegang tot de Voshaar via de Haaksbergerstraat is dan niet of beperkt mogelijk.

De Haaksbergerstraat wordt dan voorzien van een nieuwe asfaltverharding en in het dorp Usselo wordt het asfalt verwijderd en worden er nieuwe straatklinkers aangebracht. Ook vanuit Haaksbergen wordt er aan de Enschedeseweg gewerkt. Het doorgaande verkeer zal worden omgeleid. Het bestemmingsverkeer zal moeten omrijden.

Fasering werkzaamheden

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd. In fase 3 is de Haaksbergerstraat vanuit Haaksbergen tot aan de Voshaar weer vrij. Vanuit Enschede blijft de Haaksbergestraat ter hoogte van Usselo afgesloten. De Voshaar is dan te bereiken via omleidingsroute C (crematorium). Bij de afslag naar het creamatorium kun je dan doorrijden naar de Haaksbergserstraat. Hier kun je linksaf en na ca. 500 m de Oude Boekelerdijk op.

Vragen 

Voor vragen kunt u mailen met de leiding van de scouts speltakken
scoutsjongens@volbert.nl
scoutsmeiden@volbert.nl

Met vriendelijke groet,

De scouts leiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?