Skip to main content

Beste Volberteers,

Op 5 maart is het eindelijk zo ver! het evenement waar we al een jaar naar hebben uitgekeken namelijk de iScout. Er zullen vast veel mensen zijn die niet weten wat de iScout precies inhoudt. De iScout is een doldwaas deels digitaal evenement waarin we het tegen andere scoutinggroepen in Nederland en zelfs in de wereld gaan opnemen. Het is de bedoeling er zoveel mogelijk reisvragen correct beantwoord worden want hier krijg je punten voor die belangrijk zijn voor de eindstand. Echter, voordat je een reisvraag vrij kan spelen, moet je genoeg reiscredits verzamelen die weer te verdienen zijn met creatieve doe-opdrachten. Je moet dus ook echt naar buiten om deze doe-opdrachten te voltooien. Meer informatie vindt je trouwens op https://iscoutgame.com/nl/home. We zouden het leuk vinden als jij er ook bij bent. Je kunt je opgeven via het volgende formulier https://forms.gle/DxHfTMwyNg6vxEyNA (deadline is op 25 februari). De iScout is helemaal gratis en je kan er een leuke badge mee verdienen. De iScout is een activiteit voor explorers en ouder en er zullen snacks zijn, Uiteraad wordt de iScout gehouden conform de Scouting Nederland coronarichtlijnen. Bij vragen kun je mailen naar mart.vanlier@volbert.nl. Dus ga jij met ons mee op wereldreis?

Met vriendelijke groeten,

De iScoutcommissie

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?