Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

Ook dit jaar collecteert scouting ’t Volbert voor Jantje Beton (en ook voor zichzelf). Van de opbrengst gaat de helft naar Jantje Beton en de andere helft is voor scouting ’t Volbert. Van deze opbrengst wordt onder andere spelmateriaal gekocht.

Informatie Bevers

De opkomst vindt gewoon plaats bij het clubgebouw en duurt van 14.00 tot 16.00. De bevers dienen in uniform met das bij de opkomst te komen. Net als voorgaande jaren vragen we om uw bever zelfgemaakte koekjes, cupcakes of brownies mee te laten nemen. Deze kleine lekkernijen worden uitgedeeld aan de mensen die een bijdrage doneren aan Jantje Beton. Dus leef je uit op het bakken van de allerlekkerste koekjes, brownies of cupcakes.

De collecte door de bevers wordt begeleid door de leiding van de bevers, de welpen en de scouts. Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering. 

Informatie Welpen

De opkomst vindt gewoon plaats bij het clubgebouw en duurt van 14.00 tot 16.30. De welpen dienen in uniform met das bij de opkomst te komen. Net als voorgaande jaren vragen we om uw welp zelfgemaakte koekjes, cupcakes of brownies mee te laten nemen. Deze kleine lekkernijen worden uitgedeeld aan de mensen die een bijdrage doneren aan Jantje Beton. Dus leef je uit op het bakken van de allerlekkerste koekjes, brownies of cupcakes.

De collecte door de welpen wordt begeleid door de leiding van de welpen, de welpen en de scouts. Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering. 

Informatie Scouts

Voor de scouts is de opkomst deze keer niet op zaterdag, maar op vrijdag 11 maart om 17.45u. We hopen om 18.00u te kunnen beginnen met collecteren. Natuurlijk is de opkomst voor de scouts zoals altijd bij ’t Volbert. Tijdens de opkomst collecteren de scouts en explorers voor Jantje Beton, de leiding is voor hen aanwezig op het clubhuis. De scouts dienen in uniform met das bij de opkomst te komen. We vragen scouts en explorers om op de fiets te komen. De opkomst is afgelopen om 20.00u.

Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering. 

Informatie Explorers

De opkomst begint op vrijdag 11 maart om 17.45u. We hopen om 18.00u te kunnen beginnen met collecteren. Natuurlijk is de opkomst voor de explorers zoals altijd bij ’t Volbert. Tijdens de opkomst collecteren de scouts en explorers voor Jantje Beton, de leiding is voor hen aanwezig op het clubhuis. De explorers dienen in uniform met das bij de opkomst te komen. We vragen scouts en explorers om op de fiets te komen. Het ‘Jantje Beton’ gedeelte is afgelopen rond 20.00u, hierna gaat de opkomst nog gewoon door zoals normaal.

Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering. 

Informatie ouders

Naast de jeugdleden kunt ook u (ouders/verzorgers) ons ontzettend helpen bij deze collecte! Op donderdag 10 en vrijdag 11 maart vanaf 17.00u kunnen ouders (maar ook welpen en scouts) helpen met collecteren. U kunt uw collectebus dan ophalen en retourneren bij het clubhuis van Scouting ’t Volbert tussen 17:00 en 19:00. Mocht u ons hierbij willen helpen, wilt u zich dan aanmelden via dit formulier? Bij voorbaat dank!

 

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust. Mailen kan naar lisa.meems@volbert.nl

Met hartelijke groet,

De Jantje Beton commissie,

Amber Hartman, Joost Haveman en Lisa Meems

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?