Skip to main content

Beste Volberteers,

Over een paar maandjes is het weer tijd voor de Kersthike! De Kersthike zal dit jaar plaatsvinden van vrijdagavond 16 december 2022 tot en met zondag 18 december 2022. Laat uw agenda vooral leeg op deze dagen en ga mee!

Wat is de Kersthike?

De Kersthike is een wandeltocht waar alle speltakken en ook ouders aan deel mogen nemen. Hierbij wordt er van een locatie naar een andere locatie gelopen met behulp van verschillende routetechnieken. Dit begint dan voor alle speltakken vanaf de scouts en ouder op vrijdag. Zaterdag lopen alle speltakken mee. Op de eindlocatie kunnen wij dan met iedereen genieten van de heerlijke avondmaaltijd die er dan gekookt is.

Echter kunnen wij dit evenement niet realiseren zonder wat extra hulp van externen.

Post(h)ouders en kookstaf gezocht

Voor dit geweldige evenement zijn we nog op zoek naar personen die ons willen helpen door op een post te staan. Een post fungeert als een rustpunt voor de deelnemers van de Kersthike waar ze iets te eten of drinken aangeboden krijgen. We zoeken dus ouders die vrijdag of zaterdag een post op willen zetten.

We zoeken ook nog mensen die onderdeel uit willen maken van het kookteam. Traditioneel gezien nuttigen we na de Kersthike gezamenlijk een boerenkoolmaaltijd. Het klaarmaken van deze maaltijd is altijd een heus karwei vandaar dat we hier nog wat handen bij kunnen gebruiken.

Wellicht voelt u zich geroepen om ons te helpen tijdens de Kersthike? Dan vragen we u om een mail te sturen naar kersthike@volbert.nl.

De precieze informatie over de Kersthike, locaties en tijden worden later gedeeld. Voor andere vragen kunt u ook gerust mailen naar het bovenstaande mailadres.

Wij hebben er (nu al) superveel zin in!

De Kersthike-commissie

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?