Skip to main content

Beste leden,

Zaterdag 17 september is het weer zo ver! De oudsten van elke speltak zullen hun oude groep vaarwel zeggen en hun nieuwe speltak groeten tijdens het jaarlijkse overvliegspektakel.

De opkomst begint voor iedereen op hetzelfde tijdstip, namelijk 14:00 uur. Het eerste halfuurtje van de opkomst nemen we afscheid van onze oude speltak. Het echte ‘overvliegen’ begint dan om 14:30 en duurt tot en met 16:00. Ouders/verzorgers en/of andere betrokkenen van de overvlieger zijn hierbij van harte welkom. Daarna is er tot 16:30 ruimte voor de overgevlogen leden om kennis te maken met hun nieuwe speltak.

Wat heb je nodig als overvlieger?

  • oude kleren die vies mogen worden;
  • schone, droge kleren voor erna;
  • een handdoek;

Wie gaan er overvliegen?

Ouders/ verzorgers zijn of worden ingelicht of hun kind een overvlieger zal zijn zaterdag. In het geval dat u geen bericht heeft ontvangen zal u kind niet gaan overvliegen. Als u verder nog vragen heeft betreft het overvliegen kan u contact opnemen met de teamleider van de speltak waar uw kind nu bij zit.

Wij hopen dat jullie er al zin in hebben!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De overvlieg-commissie

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?