Skip to main content

Beste ouders en leden,

Het nieuwe seizoen is begonnen, er staan weer mooie activiteiten op het programma.

Deze week is het weer tijd voor de ouderavond. Op zaterdag 1 oktober om 19:30 uur bent u van harte welkom (N.B., de scoutsleiding houdt hun ouderavond op een ander tijdstip, zie hun berichtgeving hierover). Tijdens de ouderavond kunt u foto’s en filmpjes van de afgelopen zomerkampen bewonderen, bijpraten met de leiding en vragen stellen aan de leiding van uw kind. De leidingteams zijn veranderd na het overvliegen, dus dit is een mooie kans kennis te maken met de nieuwe leiding van uw kind. U krijgt tijdens de ouderavond informatie over de activiteiten van komend scoutingjaar. Ook heeft u tijdens de ouderavond de mogelijkheid om uzelf aan te melden als vrijwilliger voor een kamp of activiteit.

Om met de leiding een indicatie te krijgen van het aantal deelnemers van de ouderavond, vragen wij u zich hier aan te melden.

De opkomsten en kampen staan in de jaarkalender op onze website www.volbert.nl . Daarom adviseren wij u om goed te kijken naar de kalender op onze website. U kunt op volbert.nl/kalender de algemene kalender bekijken, en op de speltakpagina de kalender van de speltak van uw kind.

Wij hebben heel veel zin in dit nieuwe scoutingjaar!

Met stevige groet,

Welpen- en beverleiding Scouting ‘t Volbert

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?