Skip to main content

Beste ouders en leden,

Het nieuwe seizoen is begonnen, er staan weer mooie activiteiten op het programma.

Deze week is het weer tijd voor de ouderavond. Op zaterdag 1 oktober om 16:35 uur (meteen aansluitend aan de opkomst) bent u van harte welkom. Tijdens de ouderavond kunt u foto’s en filmpjes van de afgelopen zomerkampen bewonderen, bijpraten met de leiding en vragen stellen aan de leiding van uw kind. U krijgt tijdens de ouderavond informatie over de activiteiten van aankomend scoutingjaar. Ook heeft u tijdens de ouderavond de mogelijkheid om uzelf aan te melden als vrijwilliger voor een kamp of activiteit.

Om met de leiding een indicatie te krijgen van het aantal deelnemers van de ouderavond, vragen wij u zich aan te melden door een mail te sturen naar lisa.meems@volbert.nl.

De opkomsten en kampen staan in de jaarkalender op onze website www.volbert.nl. Daarom adviseren wij u om goed te kijken naar de kalender op onze website. U kunt op volbert.nl/kalender de algemene kalender bekijken, en op de speltakpagina de kalender van de speltak van uw kind.

Wij hebben heel veel zin in dit nieuwe scoutingjaar!

Met vriendelijke groet,

Scoutingsleiding Scouting ‘t Volbert

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?