Skip to main content

Beste welpenmeiden,

Aanstaande zaterdag 10 december gaan we samen met de welpenjongens schaatsen op IJsbaan Twente!

Om 13.50 uur verzamelen we bij de ingang van de ijsbaan (https://goo.gl/maps/PorD1F8zZDz9nHXt6) en om 14.00 uur gaan we naar binnen. Om 16.30 uur is het afgelopen en kunnen je ouders je weer komen ophalen.

De entree wordt door ons betaald! Wij zorgen ook voor iets lekkers tussendoor en mocht je zelf geen geschikte schaatsen hebben dan is dat ook geen probleem en kunnen wij dat voor je regelen. Je hoeft zelf dus geen geld of eten mee te nemen.

Let op! Je moet wel zelf handschoenen en een muts meenemen. Deze zijn verplicht op de ijsbaan.

Wij hebben er alvast heel veel zin in en we zien jullie hopelijk allemaal zaterdag!

Gladde Groetjes,

de Welpenmeidenleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?