Skip to main content

Reminder Kersthike 2022

Nu de route is gelopen en de commissie bezig is met de finishing touches van de Kersthike, is het tijd voor een reminder om je in te schrijven. Ook hebben we een paar toffe mededelingen.

Kersthike aankondiging

Er is al een Kersthike 2022 post online gekomen met daarin veel informatie over de Kersthike, als je deze gemist hebt zorg dan dat je die ook goed doorleest!

Vergeet daarna niet nog even de toffe aankondigingen in deze post te checken!

Inschrijven

Om een fantastische Kersthike te kunnen organiseren, hebben wij een kleine financiële bijdrage nodig. De bijdragen worden vermeld in het inschrijfsysteem. U dient uiterlijk 12 december 2022 vóór 23:59 u in te schrijven en uw bijdrage moet op dezelfde datum op de volgende bankrekening staan: NL66 RABO 0103 2672 98 t.n.v. Scouting ’t Volbert o.v.v. KERSTHIKE 2022 + NAAM DEELNEMER.

Let op: Dit is NIET hetzelfde rekeningnummer als de speltak of die voor de contributie

Aankondigingen

Omdat de commissie heel blij is dat de Kersthike dit jaar eindelijk weer volledig door kan gaan hebben wij een aantal nieuwe dingen dit jaar.

Kersthike app

De afgelopen tijd is Pim heel druk geweest met het ontwikkelen en testen van een Kersthike app voor de vrijdag avond. Alle deelnemers die vrijdag mee doen gaan dus de route lopen via deze app. Er zit een wedstrijd element in en er is een prijs voor de winnaars. Mocht je dus nog twijfelen of je je ook voor vrijdag inschrijft, doe het vooral!

Op vrijdag zal de route alleen digitaal beschikbaar zijn. Neem daarom een volle telefoon met 10mb mee (dat kost het max). De commissie zal zorgen dat je vrijdagavond je telefoon weer kan opladen.

Insignes

Dit jaar is er ook iets anders nieuws aan de Kersthike, alle jeugdleden kunnen namelijk het insigne dat bij routetechnieken hoort verdienen door de kersthike uit te lopen. Deze insignes zullen worden uitgereikt na de boerenkoolmaaltijd op zaterdag avond.

Parkeren vrijdag

Parkeren op vrijdag kan het best bij Coop in Hengevelde. Die ligt aan de Diepenheimsestraat 3 en ligt achter de petrus en pauluskerk waar zoals eerder gecommuniceerd het beginpunt op vrijdag is.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Kersthike-commissie: kersthike@volbert.nl.

“Tot snel!”

De Kersthike-commissieYara, Pim, Amber en Joppe
Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?