Skip to main content
Beste Explorers, Hersenstam en Stam op Stap,

Zaterdag 4 maart om 19:00u is het weer zover… De iScout 2023!
Op deze avond gaan we met zo veel mogelijk explorers, stam- en kaderleden de strijd aan tegen bijna 600 teams van over de hele wereld in het geweldige iScout spel.

Tijdens het spel worden middels gave en knettergekke Doe-opdrachten ‘Reiscredits’ verzamelt waarmee ‘Reisvragen’ gekocht kunnen worden. Dit zijn moeilijke, vaak cryptische vragen over allerlei landen en culturen van over de hele wereld. Goed beantwoorde vragen leveren vervolgens de reispunten op en het team met de meeste reispunten wint!

Of je het nu leuk vindt om mee te helpen bij het uitvoeren van de knotskettergekke opdrachten of je je breincellen liever wil inzetten tijdens het beantwoorden van de reisvragen, je bent van harte uitgenodigd om te komen helpen ’t Volbert dit jaar naar de top te helpen!

Dit jaar willen we weer gezellig samen beginnen en daarom nodigen we alle deelnemers uit om op zaterdag om 17:30u gezamelijk (gratis!) te komen avond eten op ’t Volbert zodat we met goed gevulde magen kunnen beginnen! In het aanmeldformulier kun je aangeven of je hierbij bent.

Verder hebben we ook weer super gave badges en naambandjes ingekocht van de iScout 2023 waarvan we er 10 kunnen verloten over iedereen die zich binnen nu en 10 dagen aanmeldt! (Dus tot en met 21 februari). Wees er dus snel bij!

Aanmelden iScout 2023
Wij hebben er heel veel zinin!
Tot dan!
Groetjes,
De iScout commissie
Mart, Karlijn, Evert-Jan
04/03/2023

19:00u
Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?