Skip to main content

Beste ouders/verzorgers van de welpen en scouts,

Het overvliegen is achter de rug en alle jeugdleden en leiding zijn afgelopen week weer aan een nieuw scouting seizoen begonnen in hun vernieuwde speltakken. Dit weekend wordt daarom weer de jaarlijkse ouderavond georganiseerd! Tijdens deze avond kunt u kennismaken met de leiding en krijgt u veel informatie over de planning, communicatiekanalen, SOL en andere algemene of speltakgerelateerde zaken.

De ouderavond vindt aanstaande zaterdag 30 september plaats vanaf 19.00u op het scoutinggebouw. De presentatie zal een klein half uurtje duren en daarna bent u van harte uitgenodigd om nog na te kletsen bij een vuurtje met wat te drinken en een koekje!

We hopen u allemaal te zien zaterdag en alvast tot dan!

Met vriendelijke groeten,

De welpen- en scoutsleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?