Skip to main content

Beste ouders / verzorgers,

Aankomende zaterdag 4 november hebben wij de halloweenopkomst van scouting ’t Volbert. Ook dit jaar is de halloweenoptocht samen met de Jumbo georganiseerd, de welpen en de scouts gaan aan dit programma meedoen.

Bevers
Deze opkomst voor de bevers is van 14:00 tot 16:00 uur op het clubhuis. Ze gaan knutselen en spelletjes spelen met een halloweenthema.
Hiervoor hebben de bevers een aantal dingen nodig:

  • Een schoongemaakt glazen potje (bijvoorbeeld van appelmoes of groente)
  • Een toiletpapierrolletje
  • Een griezelige outfit of schmink (optioneel)

Welpen
De opkomst is voor de welpen van 18:00-20:00 uur. Het wordt voor hen een spannende halloweenoptocht. De welpen mogen een lampion meenemen, voor extra verlichting (geen zaklamp). De leiding loopt met de welpen mee. De welpen mogen uiteraard verkleed komen als de grootste griezel uit hun dromen!

Scouts
De opkomst is voor de scouts van 19:30-21:30 uur. Zij lopen ook een halloweenoptocht. De scouts mogen een lampion meenemen voor extra verlichting tijdens de donkere stukken in het bos. Omdat ze in het donker lopen, is het verplicht om een rood en wit lichtje te dragen (bijv fietslichtjes). De scouts moeten natuurlijk verkleed komen.

De kinderen kunnen allemaal weer opgehaald worden bij ‘t Volbert op de eindtijd.

Explorers, roverscouts en stam
Gaan spoken langs de route. Wij verzamelen om 16:00 uur bij ‘t Volbert. We verwachten rond 21:30-22:00 weer terug te zijn op het clubhuis, nadien staat er chocomel met een spannende film klaar.

Tot zaterdag!

Griezelige groetjes,

De halloweencommissie (Carlien, Lisa, Yorick en Karlijn)

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?