Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

Ook dit jaar is het weer zo ver! Dan collecteert scouting ’t Volbert voor Jantje Beton (en ook voor zichzelf). Van de opbrengst gaat de helft naar Jantje Beton, en de andere helft naar scouting ’t Volbert. Met onze opbrengst wordt onder andere spelmateriaal gekocht.

Naast de jeugdleden kunt ook u (ouders/verzorgers) ons ontzettend helpen bij deze collecte! Vanaf maandag 4 t/m vrijdag 8 maart kunnen ouders (maar ook welpen en scouts) op eigen initiatief ook helpen met collecteren. Ouders/verzorgers kunnen hun collectebus op zondag 3 maart ophalen op het clubhuis tussen 14:00 en 15:00, en retourneren op vrijdag 8 maart tussen 19:00 en 21:00. Mocht u ons hiermee willen helpen, wilt u zich dan aanmelden via dit formulier? Bij voorbaat dank! 


Informatie Bevers
De bevers collecteren dit jaar in de stad, waar we om 9 maart 14:00 in uniform verzamelen  bij ’t ei van Ko. De bevers kunnen om 16:30 weer opgehaald worden.

De collecte door de bevers wordt begeleid door de leiding. Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering.

Informatie Welpen
De welpen collecteren dit jaar in de stad, waar we om 9 maart 14:00 in uniform verzamelen  bij ’t ei van Ko. De welpen kunnen om 16:30 weer opgehaald worden.

De collecte door de welpen wordt begeleid door de leiding. Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering.


Informatie Scouts
Voor de scouts is de opkomst deze keer niet op zaterdag, maar wordt er op de vrijdag (8 maart) om 18:30 gecollecteerd. We vragen scouts om in uniform en op de fiets te komen. De opkomst is afgelopen om 20:00.
Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering.

Informatie Explorers
Voor de Explorers wordt er op de vrijdag (8 maart) om 18:30 gecollecteerd. We vragen de Explorers om in uniform en op de fiets te komen. De opkomst eindigt voor de Explorers zoals altijd om 21:30, maar stoppen om 20:00 met collecteren.
Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering.

Met hartelijke groet,

De Jantje Beton-commissie,
Amber, Johannes & Joost

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?