Skip to main content

Beste Leiding, Explorers, Stam, Bestuur, SOS en Familie,

Met groot enthousiasme nodigen wij jullie uit voor een avontuurlijke en uitdagende avond: onze deelname aan de iScout 2024! Dit is een unieke kans om je skills te testen, plezier te hebben en samen te werken aan een wereldwijde  Doe je ook (weer) mee?

Aanvang

We beginnen om 18:00 uur, maar we verzamelen al om 17:30 uur voor een gezamenlijke maaltijd. De commissie zorgt voor een heerlijke dikke pan pasta. Zorg dat je op tijd bent om mee te eten!

Belangrijk om mee te nemen

Zorg dat je telefoon volledig opgeladen is en neem een accupack en een zaklamp mee. We willen niet dat je halverwege zonder batterij zit! Ga je kennisvragen beantwoorden? Neem dan ook een laptop mee.

Aanmelden

Evert-Jan heeft een super efficient aanmeldformulier gemaakt. Op dit formulier kun je aangeven of je mee-eet, en kun je je voorkeurstaak aangeven (doe-opdrachten of reisvragen). Meld je snel aan, want de eerste 25 aanmelders krijgen een exclusieve iScout badge!

Aanmeldlink: forms.gle/kgEMounc12KwD48GA

Taakverdeling

We gaan een taakverdeling maken waarbij elke doe-opdracht op een kaartje aan de waslijn komt te hangen. Zo weet iedereen welke opdrachten al uitgevoerd worden.

Doe mee aan dit avontuur!

Dit is meer dan alleen een spel; het is een kans om samen te werken, te leren, en bovenal veel plezier te hebben. Laat je uitdagen tijdens de iScout 2024. Mocht je nou denken: wat zijn doeopdrachten en kennisvragen? Check dan even de website van de iScout organisatie www.iscoutgame.com/nl

Tot 2 maart!

Met vriendelijke groet,
Evert Jan, Johannes & Joost

  • Zaterdag 2 maart 2024
  • De iScout duurt van 19:00 tot 23:30 uur
  • We eten samen om 17:30 uur
  • Voor explorers en ouder
  • Neem vooral extra familieleden mee!
Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?