Sinterklaasopkomst 18 november 2017

Geplaatst op 11 november 2017 , in Welpen: Haveli Horde, door Karlijn Hegeman

Hallo ouders/verzorgers van de welpen meisjes,

Aangezien Sinterklaas zaterdag 18 november weer in het land komt, leek het ons leuk om met de welpen meisjes naar de intocht in de stad te gaan. Sinterklaas zal zaterdagmiddag rond 13:00 uur in de stad arriveren. We willen graag met de welpen meisjes afspreken om 12:45 uur voor de ingang van de Hema. De opkomst begint dus niet bij het clubgebouw. We gaan naar de intocht van Sinterklaas kijken en om 15:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden bij de ingang van de Hema. We gaan er vanuit dat alle kinderen komen. Als u uw kind wilt afmelden, kunt u mailen naar: karlijn@volbert.nl

We hebben er zin in!

Groetjes,

Cyrine, Lisa en Karlijn (leiding welpen meisjes)

 

 

Tags

 
Scouting 't Volbert is zoveel meer dan opkomsten alleen! Kijk ook eens bij over scouting 't Volbert.