Skip to main content

Beste welpen en ouders,

Afgelopen zaterdag hebben wij tijdens de opkomst bij de welpen (jongens) aandacht besteedt aan competenties die zij kunnen verdienen.

De opdracht gisteren was dat de welpen in teams een verpakking moesten ontwerpen en maken voor een ei. Hiermee hebben de welpen gisteren de competentie Samenwerking behaald.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de competentie Creativiteit te behalen. De welpen hebben gisteren voldoende inzet en creativiteit getoond bij het maken van de verpakking voor het ei. Daarmee voldoen zij aan een deel van de vereisten voor de competentie Creativiteit. Om de competentie Creativiteit te kunnen behalen is er nog een kleine opdracht voor de welpen.

De opdracht voor de welpen die gisteren aanwezig waren bij de opkomst is een fotocollage maken van zoveel mogelijk verschillende soorten verpakkingen. Welke verpakkingen er allemaal zijn staat helemaal vrij aan keuze voor de welpen. Voorbeelden zijn een blikje frisdrank, boterhamzakje, waspoederverpakking, doos met piepschuim voor de nieuwe tv, etc. De foto’s kunnen zelf gemaakt worden, maar mogen ook van het internet o.i.d. gehaald worden.

Nb: De welpen die gisteren niet aanwezig waren hoeven deze opdracht niet te maken. Zij kunnen bij de volgende keer dat wij aandacht aan de competentie Creativiteit besteden proberen om deze competentie te behalen.

Wij benadrukken wel dat deze opdracht niet verplicht, maar optioneel is. Alleen welpen die heel graag de competentie Creativiteit willen behalen hoeven deze fotocollage te maken.

De fotocollage mag aankomende zaterdag bij de opkomst meegenomen worden. Aan het begin van de opkomst zullen wij nog even aandacht besteden aan de collages en gaan wij natuurlijk het competentiebord bijwerken.

Indien jullie nog vragen hebben, neem dan contact op met de leiding.

Met vriendelijke groet,

De Welpenleiding (jongens):

Rob, Luc, Benjamin, Martijn en Tijs.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?