Skip to main content

Beste volbertmensen,

Het is weer tijd om jullie op de hoogte te houden over de laatste ontwikkelingen van de organisatie voor het Jambovo! Als aanvulling op de vorige post met de data, nu meer informatie over de locatie, kampterrein en de leuke plekjes in de omgeving!

Kampterrein

Het kamp wordt bij de Hopman Masselman Groep in Soest gehouden. Dit is een prachtige locatie voor het Jambovo.

Dit terrein ligt aan de zandvlakten waar genoten kan worden van het duinzand. We hebben de beschikking over een fantastische kampvuurkuil. Daarnaast is het gebouw zeer modern ingericht en hebben wij beschikking over goed sanitair en bij slecht weer is er binnen voldoende ruimte.

Adres

Hopman Masselman Groep

Sparrenlaan 22

3768 BG Soest

Andere leuke plekjes

Daarnaast zijn er vele andere leuke plekjes rondom het kampterrein. Kijk op de kaart wat er allemaal is. Klik op de buttons voor meer informatie. Let op: Er kunnen natuurlijk veel meer gave dingen in de omgeving zijn dan hier op de kaart staat.

Klik hier om de Jambovo 2012 kaart te zien.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de Jambovo-commissie 2012.

Met vriendelijke groet,

De Jambovo-commissie 2012.

Voorzitter: Ron Kits

Penningmeester: Jeroen Koch

Secretaris: Tijs Weustenraad

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?