Skip to main content

Beste leden en ouders,

Bak ze Chocolade Bruin Brownie Bak Wedstrijd

Op 10 maart was het zover: de Bak ze Chocolade Bruin Brownie Bak Wedstrijd.

Al vroeg in de ochtend verzamelden zich de lekkerste Brownies van Enschede op het Ei van Co. Bevers, Welpen, Scouts en Explorer kwamen met en zonder ouders bakken vol Brownie brengen voor het grote moment!

Alle brownies zijn deskundig geproefd door onze koks Kuno en Robbert. Na wijs beraad is de Bak Bever 2012 uitgereikt aan Max, de Smul Welp 2012 aan Sten, de Smakkende Scout 2012 aan Tijmen, en de Gare Malle 2012 aan Mart.

Opbrengst Jantje Beton

Na het centrum van Enschede onveilig gemaakt te hebben met 20 kilo aan brownies zijn de collectebussen geteld door de accountant va n de Stichting Enschedese Speeltuinen.

Met veel plezier kunnen we jullie vertellen dat we dit jaar bijna 1700 euro hebben opgehaald voor Jantje. Dat is een ruime verdubbeling van vorig jaar. Van deze opbrengst gaan de helft naar onze eigen groep, en gaan we gebruiken om leuk nieuw spelmateriaal te kopen.

De brownie wedstrijd was een groot succes, en krijgt volgend jaar zeker een vervolg! Dus bereid je alvast goed voor op de Bak ze Chocolade Bruin Brownie Bak Wedstrijd 2013!

Resultaat werkdagen

Van maandag t/m vrijdag hebben ouders, kaderleden en explorers in onze wijk gecollecteerd. Helaas viel de opkomst (& opbrengst) erg tegen. Hieronder een overzicht van de collectanten.

 Dag Ouders/Families Kaderleden + Explorers
 Maandag  1  2
 Dinsdag  2  6
 Woensdag  1  2
 Donderdag  2  3
 Vrijdag  0  2 + 10
 totaal:

In 66% van de wijk is gecollecteerd (20 v/d 30 stratenblokken), de meeste stratenblokken zijn niet volledig gelopen.

Iedereen die heeft gecollecteerd heel erg bedankt!

Vanaf volgend jaar pakken we de collecte in de wijk anders aan. Iedereen die dat wil kan zich vooraf aanmelden voor een stratenblok. De collectebus krijg je mee naar huis tijdens de opkomst voor de Jantje Beton week. Op vrijdagavond tijdens de collecteweek breng je de collectebus weer terug. Hierdoor kun je als ouder samen met je kind(eren) zelf bepalen wanneer je tijdens de collecteweek collecteert.

Tot volgend jaar!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?