Skip to main content

Beste ouders, verzorgers,

Binnenkort is er een ouderavond voor alle ouders en verzorgers van de welpen (jongens). De ouderavond wordt gehouden op zaterdag 29 september 2012 van 19.00 tot 21.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur. Dit is inclusief een afsluitende borrel. Bij de ouderavond kun je een goed beeld krijgen van de gang van zaken bij scouting. In de korte presentatie komt o.m. het volgende aan bod:

  • Het leidingteam zal zich voorstellen
  • Hoe en wat tijdens een opkomst
  • Hoe en wat bij kampen
  • Bijzondere activiteiten
  • Organisatie van de leiding

Dit alles kun je aanschouwen onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de presentatie en de afsluitende borrel is er uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de leiding en andere ouders.

De welpenleiding hoopt op je komst! I.v.m. voorbereidingen en koffie zetten ontvangen wij graag uiterlijk donderdag 27 september een aan/afmelding. Bij je aanmelding horen wij ook graag met hoeveel personen je komt. De aan/afmelding kun je mailen naar Tijs Weustenraad, of maak gebruik van de contactpagina.

Met vriendelijke groeten,

De welpenleiding (jongens),

Martijn, Luc, Noortje en Tijs.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?