Skip to main content

Beste welpen (jongens),

Vaak horen jouw vriendjes veel fantastische verhalen over jouw avonturen bij scouting! Ze horen dat jij leuke activiteiten doet bij de welpen (jongens) en willen dat ook wel eens een keertje doen. Andere vriendjes denken misschien dat het niet zo leuk kan zijn bij scouting.  Maar jij wilt ze toch laten zien hoe geweldig het allemaal is.

Nu is daar een perfecte mogelijkheid voor. Zaterdag 29 september houden wij een vriendenopkomst. Jullie mogen allemaal een vriendje meenemen bij deze opkomst. Samen gaan wij een supergezellige opkomst maken met een leuk programma! Wil je meer dan een vriendje meenemen, overleg dan eerst met de leiding.

Wij zien jullie graag zaterdag 29 september!

Met vriendelijke groet,

De welpenleiding (jongens).

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?