Skip to main content

Eerder stond in dit bericht een foutieve datum. De ouderavond is op zaterdag 6 oktober.

Beste ouders,

Het overvliegen is inmiddels achter de rug, en het seizoen weer volop begonnen. Dat betekent dat ook de jaarlijkse ouderavond in het verschiet ligt.

Op zaterdag 6 oktober zijn jullie allen van harte welkom op de ouderavond voor welpen meisjes, scouts jongens, scouts meiden en explorers. De welpen jongens houden hun ouderavond op een andere datum. Vanaf 19:00 uur staat de koffie klaar. Om 19:15 beginnen we met een gezamenlijk deel van ongeveer 20 minuten. Daarna gaan de speltakken uiteen naar hun eigen lokalen. Rond 20:30 uur is de ouderavond afgelopen.

Foto’s

Tijdens de ouderavond zijn de foto’s van het afgelopen zomerkamp te bezichtigen. Na 6 oktober zijn ze ook op de website beschikbaar.

Vacatures

Wij zijn per direct nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die de volgende taken op zich willen nemen. In het bijzonder zoeken we hiervoor ouders die een bijdrage willen leveren aan de gezelligste scoutinggroep van Enschede.

 • Groepsbegeleider, m/v,
  tijdsbesteding 4 uur per maand
  Staat in contact met leiding en zorgt dat deze begeleid worden om het beste ui een team te halen.
 • Voorzitter vereniging
  tijdsbesteding 4-8 uur per maand
  Is het boegbeeld van de groep, treedt naar buiten, lobby bij gemeente en bedrijven
 • Bouw/huisvesting-expert
  tijdsbesteding 4-8 uur per maand, tot eind 2013
  Onze groep is bezig zich te oriënteren over de huisvesting op middellange termijn, hiervoor hebben wij mensen nodig met kennis over bouw, huisvesting en financiën.
Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?