Skip to main content

Hoi allemaal,

Zoals ieder jaar gaan we ook dit jaar weer overvliegen en wel op 22 september 2012. Het programma begint zoals altijd om 14:00 uur en iedereen is rond 16:30 uur klaar. Als het goed is heeft iedereen die overvliegt dit al van de leiding gehoord (en hebben ze misschien zelfs al bij hun nieuwe speltak gekeken).

Als je gaat overvliegen (of heel enthousiast meedoet) is het belangrijk dat je eraan denkt dat je (net als ieder jaar) nat en/of vies kan worden. Daarom is het belangrijk om schone kleren (denk hierbij ook aan sokken en eventueel schoenen) en een handdoek mee te nemen, zodat je na het overvliegen jezelf even snel kan afdrogen en omkleden.
Je kan zou nat en/of vies kunnen worden

De overvliegcommissie bestaat dit jaar uit:

  • Thijs Bouwhuis (Bevers)
  • Sanne Hofstra (Welpen meisjes)
  • Benjamin Waanders (Welpen jongens)
  • Hannah Heutink (Scouts meisjes)
  • Mark van Beek (Scouts jongens)
  • Gerard Spit (Explorers)

Nog een laatste ding: voor het overvliegen zijn we nog opzoek naar brandhout, zodat de mensen die nat/vies/koud zijn lekker kunnen opwarmen bij een kleine vuurtje, mocht je ons hiermee kunnen helpen, neem dit dan gerust mee…

Een fijne week allemaal en tot zaterdag,
De overvliegcommissie

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?