Skip to main content

Lieve Explorers,

December beloofd weer een mooie scoutingmaand te worden. Het volgende staat op het programma:

Sinterklaas
Vrijdag 28 november vieren we Sinterklaas. We hebben tijdens het weekendkamp lootjes getrokken. De bedoeling is dat je voor 5 euro een cadeau uitzoekt, een surprise maakt en (optioneel) een gedicht schrijft. De opkomst begint zoals gewoonlijk om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.

Kerstmarkt
Op zaterdag 6 december gaan we (als laatste opkomst van het jaar) gezellig naar de Kerstmarkt in Münster. We verzamelen ’s ochtends om 09:15 uur op het station. We zijn ’s avonds om 18:20 uur weer terug in Enschede.

We reizen met de trein, de kosten worden vanuit de speltak betaald. Mocht je niet mee kunnen? Laat het uiterlijk tijdens de sinterklaas opkomst van 28 november weten. Op zaterdag de 29e bestellen we de treinkaarten. Afmelden kan zoals gewoonlijk bij Mart.

Kersthike
Vergeet niet jezelf aan te melden voor de kersthike 2014! Zie hiervoor ook de informatie op http://www.volbert.nl/2014/11/vooraankondiging-inschrijving-kersthike-2014 . Als explorer mag je blijven t/m zondagmiddag, om samen met leiding, stam, bestuur en SOS-leden het jaar vrolijk uit te luiden.

Zomerkamp film
De film van ons zomerkamp in Innsbruck is eindelijk online. Helaas kregen we de kleine foutjes er niet meer uit, maar daar moet je maar even doorheen bijten. Veel kijkplezier!

httpv://youtu.be/qGtBRTIgNg0

https://www.youtube.com/watch?v=qGtBRTIgNg0

groet,
Johannes & Leanne

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?