Skip to main content

Beste Volbertmensen,

 

Sommige mensen hebben meegelopen met de herfsthike en willen nog een keer zo’n prachtige hike doen. Anderen kunnen zich nog geweldige tochten herinneren van de afgelopen jaren langs bijvoorbeeld de Grolsch Veste, door Duitsland of het lopen door een sprookjesachtig met sneeuw bedekt landschap. Dan is er goed nieuws voor jullie! Over iets meer dan 4 weken is er weer een supergezellige kersthike georganiseerd voor jullie! In deze post krijgen jullie alvast wat informatie. Daarnaast kun je ook meteen inschrijven voor deze fantastische hike! Andere informatie zoals de locaties en paklijst wordt te zijner tijd ook bekend gemaakt op deze website.

Naamloos

Datum

De kersthike vindt plaats van vrijdagavond 12 december tot en met zondag 14 december. Hieronder staat precies per speltak aangegeven wanneer de kersthike begint en eindigt.

Let op: de tijden zijn indicatief en kunnen nog gewijzigd worden.

 

Welpen

De welpen en hun leiding starten met een supergave wandelroute op zaterdag 13 december om 10.30 uur. Zaterdagavond 13 december is, na een overheerlijke stamppot boerenkoolmaaltijd op de eindlocatie, de kersthike om 20.00 uur afgelopen voor de welpen.

 

Scouts

De scouts beginnen op vrijdagavond 12 december om 19.30 uur al met lopen van een leuke route naar een blokhut waar overnacht wordt. Op vrijdagavond loopt de scoutsleiding mee met de scouts. Na een overnachting lopen de scouts zaterdag verder over een supertoffe route naar de eindlocatie. Daar is voor de scouts op zaterdagavond 13 december na een lekkere warme stamppot boerenkoolmaaltijd de kersthike om 20.00 uur afgelopen.

Naamloos

Explorers/stam/SOS/leiding

Voor de explorers, stam, SOS en leiding start de kersthike op vrijdagavond 12 december om 19.30 uur. Van daar lopen zij een geweldige route naar de eerste overnachtingslocatie. Zaterdag 13 december wordt natuurlijk ook een uitdagende route gelopen naar de tweede overnachtingslocatie. Bij de tweede overnachtingslocatie schuiven zij aan bij een gezellige en lekkere maaltijd stamppot boerenkool. Vanaf 20.00 uur, nadat de jongere deelnemers naar huis zijn vertrokken, gaan de explorers, stam, SOS en leiding het jaar feestelijk uitluiden! Zondag 14 december om uiterlijk 14.00 uur is de kersthike ook voor de explorers, stam, SOS en leiding afgelopen. Het vervoer naar huis hebben zij dan zelf geregeld.

 

Niet leden

Ook dit jaar is het mogelijk voor de overige belangstellenden om mee te doen met de kersthike. Ouders, broers, zussen en andere niet-leden kunnen op zaterdag 13 december een leuke wandelroute lopen om 11.00 uur. Zij lopen dezelfde route als de welpen, maar niet samen met de welpen. De overige belangstellenden beginnen dan ook pas om 11.00 uur met de wandelroute. Zaterdagavond 13 december is na een overheerlijke stamppot boerenkoolmaaltijd de kersthike om 20.00 uur afgelopen voor deze mensen.

Naamloos

Deelnemersbijdrage

Om een fantastische kersthike te kunnen organiseren hebben wij natuurlijk ook een kleine financiële bijdrage nodig. Deze bijdrage wordt gebruikt voor onder andere de huur van de blokhutten, routebenodigdheden, eten en drinken. De deelnemersbijdrage is per categorie vastgesteld en staat hieronder:

 

Categorie Deelnemersbijdrage
Welpen 11 euro
Scouts: Vr+za lopen, diner 18 euro
Scouts: Alleen vr lopen, met overnachting vr-za (stopt na ontbijt za) 15 euro
Scouts: Alleen za lopen, diner 11 euro
Explorers: Vr+za lopen, wel slapen tot zondag 22 euro
Explorers: Vr+za lopen, niet slapen tot zondag 22 euro
Explorers: Alleen vr lopen, met overnachting vr-za (stopt na ontbijt za) 15 euro
Explorers: Alleen za lopen, diner, niet slapen tot zondag 15 euro
Explorers: Alleen za lopen, diner, wel slapen tot zondag 15 euro
Stam/SOS/Bestuur: Vr+za lopen, wel slapen tot zondag 22 euro
Stam/SOS/Bestuur: Vr+za lopen, wel slapen tot zondag 22 euro
Stam/SOS/Bestuur: Alleen vr lopen, met overnachting vr-za (stopt na ontbijt za) 15 euro
Stam/SOS/Bestuur: Alleen za lopen, diner, niet slapen tot zondag 15 euro
Stam/SOS/Bestuur: Alleen za lopen, diner, wel slapen tot zondag 15 euro
Leiding in functie: Vr+za lopen, wel slapen tot zondag 4 euro
Leiding in functie: Vr+za lopen, niet slapen tot zondag 4 euro
Leiding in functie: Alleen vr lopen, met overnachting vr-za (stopt na ontbijt za) 4 euro
Leiding in functie: Alleen za lopen, diner, niet slapen tot zondag 4 euro
Leiding in functie: Alleen za lopen, diner, wel slapen tot zondag 4 euro
Niet-leden: Alleen zaterdag lopen, diner 12 euro
Posthouders dineren 0 euro
Alleen dineren (geen posthouders) 6 euro

 

De deelnemersbijdrage kun je uiterlijk vrijdag 5 december 2014 om 23.59 uur overmaken naar NL73 INGB 0006 8829 90 t.n.v. Martijn Hendrikx, Den Haag onder vermelding van: Kersthike 2014, volledige naam deelnemer.

 

NB: Hierbij het verzoek om, bij meerdere deelnemers per familie, de deelnemersbijdrage per deelnemer over te maken. Voor onze administratie is dat prettiger verwerken dan wanneer de deelnemersbijdrage per familie wordt overgemaakt. Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

Naamloos

Inschrijven

Ben je al helemaal enthousiast!? En kun je niet wachten tot de kersthike begint? Schrijf je dan nu supereenvoudig in via de onderstaande link.

 

http://goo.gl/forms/kqP8Xg4EU2

 

Inschrijven doe je bij voorkeur zo snel mogelijk, maar toch uiterlijk vrijdag 5 december 2014 om 23.59 uur. Voor ons is het om organisatorische redenen van belang om tijdig het aantal deelnemers te weten.

Tot het slot

Kun je echt niet wachten tot de kersthike begint? Of wil je weer leuke herinneringen ophalen over de kersthike? Kijk dan eens in de verslagen van eerdere kersthikes:

Verslag Kersthike 2011

Verslag Kersthike 2010

 

Of kijk eens in het fotoalbum naar geweldige foto’s van de kersthike van de vorige keren: http://www.volbert.nl/fotoalbum/.

 

Wij hebben er superveel zin in!

 

Met vriendelijke groeten,

 

De Kersthike-commissie:

 

Thomas Breijer;

Carlien Hageman;

Machiel Haveman;

Martijn Hendrikx;

Mark van Beek;

Mark de Bruin;

Joster Schrave;

Tijs Weustenraad.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?