Skip to main content

Beste ouders/verzorgers van de welpen-meiden,

Eind november gaan we weer op najaarskamp, en in december komt de kersthike er alweer aan. Hierover alvast de eerste informatie en een belangrijke mededeling:

KIF’S

Om op kamp te gaan MOETEN wij als leiding in het bezit zijn van een recent KIF-formulier van uw dochter. Deze mag uw uitgeprint of digitaal inleveren bij Lisa Meems (lisa@volbert.nl). Een blanco versie van het KIF-formulier kunt u vinden via deze link: BLANCO KIF. Deze formulieren hebben wij uiterlijk 24 november nodig. Bij voorbaat dank voor het invullen en opsturen/afgeven!

Kamp

De locatie van ons najaarskamp is bekend! We gaan dit jaar naar het clubhuis van de scoutinggroep Han Jordaan te Haaksbergen, ten Vaarwerkstraat 51. Over het thema laten we nog het een ander geheim, maar de info hierover komt snel.

Mvg,

Het leidingteam van de welpen-meisjes

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?