Skip to main content

Beste ouders/verzorgers van de welpen jongens en welpen meiden,

Restaurant ‘De Welp’ opent jaarlijks eenmalig de deuren. Ook dit jaar wordt er weer een volledig diner verzorgd door de welpen jongens en meiden. Dit diner wordt speciaal aangeboden aan de ouders/verzorgers en andere familieleden van de welpen.

Tijd en locatie

Op zaterdag 25 mei 2019 begint de opkomst zoals gewoonlijk om 14:00 uur op het clubhuis. De welpen jongens en meiden worden in scouting uniform verwacht.  De welpen zullen zich tijdens de opkomst bezig houden met het voorbereiden en koken van de culinaire hoogstandjes onder toezicht van de leiding. De opkomst duurt langer dan gewoonlijk en duurt tot 17:30 uur. Om 17:30 uur opent Restaurant De Welp haar deuren. Vanaf dat moment bent u als gast welkom. Het restaurant De Welp bevindt zich in de grote schuur van Scouting ’t Volbert. Het diner zal duren tot ongeveer 19:30 uur.

Kleding

De welpen worden aan het begin van de opkomst verwacht in uniform. In restaurant De Welp om 17:30 uur worden de welpen omgetoverd tot serveerders/serveersters en het is daarom belangrijk dat zij een tas met daarin nette kleding meekrijgen.

 

Aanmelden

Wilt u graag Restaurant ‘De Welp’ bezoeken en genieten van de culinaire hoogstandjes van de welpen? Meld u en uw welp dan aan vóór woensdag 22 mei 21:00 uur via de volgende link:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScY4zA0TQhhNPRNxQsdRalyiFr3HIe2Ivq25oIE55gnI8mBzg/viewform LET OP: Het is van belang dat u zich per persoon aanmeldt in verband met de hoeveelheden die moeten worden ingekocht. Dit houdt in dat u zich één keer aanmeldt voor uw welp en één keer voor uzelf (afhankelijk van het aantal gasten dat u meeneemt). Bij het aanmelden kunt u aangeven welk menu u kiest. Dieetwensen en eventuele allergieën kunnen ook worden doorgegeven.

Wegens de capaciteit in het restaurant is er slechts een zitplaats voor twee gasten per welp.

 

Financiële bijdrage

Om de kosten voor Restaurant ‘De Welp’ te dekken, vragen wij u om vooraf het bedrag voor de maaltijd over te maken naar NL60 RABO 0103 2671 15 t.n.v. Scouting ‘t Volbert met de naam van uw eigen kind erbij en met het aantal gasten dat u bent gekomen. Hiervoor wordt de volgende prijslijst gehanteerd:

– maaltijd welpen: €5

– maaltijd gasten: €10 p.p.

– drankjes welpen/gasten: €1 per consumptie

– alcoholische drankjes gasten: €1,50 per consumptie

De drankjes die u tijdens het diner heeft geconsumeerd kunt u ter plekke alleen met de pinpas betalen.

De welpen stellen voor u een echte rekening op zodat de restaurantervaring nog groter wordt!

Helpende handjes

Het openen en sluiten van Restaurant ‘De Welp’ kost de leiding erg veel organisatorische tijd en moeite. De leiding stelt het op prijs als er helpende handjes zijn om de jaarlijkse opening tot een groot succes te maken. Hoe meer helpende handjes, hoe beter! Om die reden verzoeken wij u om uw eigen bord, bestek, soepkom en bekers mee te nemen voor uzelf en voor uw welp. Dit scheelt ons enorm in afwas. Daarnaast is er deze dag veel kookgerei gebruikt. Mocht u bereid zijn om van deze grote stapel één of twee pannen mee te nemen naar huis en deze voor ons af te wassen, dan wordt dat erg gewaardeerd door de leiding. De afgewassen pannen kunnen dan dezelfde avond of een week later bij de opkomst weer afgegeven worden op het clubhuis. Als u dit zou willen, dan kunt u dit aangeven bij de inschrijving.

Tot slot

Wij hopen dat Restaurant ‘De Welp’ weer goed bezocht wordt. Graag zien wij jullie aanmeldingen tegemoet. Voor vragen over deze restaurantsopkomst kunt u contact opnemen met de leiding van de speltak van uw welp.

Welpen jongens: Pim Beune (pim@volbert.nl)

Welpen meiden: Karlijn Hegeman (karlijn@volbert.nl)

Met culinaire groet,

De leiding van de welpen meiden en welpen jongens.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?