Het is weer zover, de Kersthike staat voor de deur! De Kersthike zal dit jaar plaatsvinden van vrijdagavond 13 december 2019 tot en met zondag 15 december 2019. Hieronder staat precies per speltak aangegeven wanneer de Kersthike begint en eindigt.

Let op: de volgende genoemde tijden zijn indicatief en kunnen nog worden gewijzigd

  • Welpen: De welpen en hun leiding starten met een supergave wandelroute op zaterdag 14 december om 10.30 uur. Zaterdagavond 14 december is, na een overheerlijke stamppot boerenkool maaltijd op de eindlocatie, de Kersthike om 20.00 uur afgelopen voor de welpen;
  • Scouts: De scouts beginnen op vrijdagavond 13 december om 19.30 uur al met het lopen van een leuke route naar een blokhut waar overnacht wordt. Op vrijdagavond lopen de scouts leiding mee met de scouts. Na een overnachting lopen de scouts zaterdag verder over een super toffe route naar de eindlocatie. Daar is voor de scouts op zaterdagavond 14 december na een lekkere warme stamppot boerenkool maaltijd de Kersthike om 20.00 uur afgelopen;
  • Explorers/Stam/SOS/leiding: Zie scouts. Echter lopen deze groepen op vrijdagavond zonder begeleiding, en mogen zij op zaterdagavond nog blijven tot zondagochtend.
  • Niet-leden: Zelfde programma als de welpen. Echter beginnen de niet-leden zaterdag om 11 uur.

Inschrijving en bijdrage

U kunt zich hier inschrijven. Om een fantastische Kersthike te kunnen organiseren, hebben wij een kleine financiële bijdrage nodig. De bijdragen worden vermeld in het inschrijfsysteem. U dient uiterlijk 11 december 2019 vóór 23:59 u in te schrijven en uw bijdrage moet op dezelfde datum op de volgende bankrekening staan: NL66 RABO 0103 2672 98 t.n.v. Scouting ’t Volbert o.v.v. KERSTHIKE 2019 + NAAM DEELNEMER. Let op: dit is NIET hetzelfde rekeningnummer als die van de speltak of die voor de contributie.

Reflectiebonus

Voor alle wandelaars geldt een Reflectiebonus! Help ons mee om de hike veilig te houden. Het is daarom verplicht om gedurende de complete hike:

(1) Intacte reflecterende of lichtgevende objecten aan de voorzijde EN achterzijde te dragen (Draag a.u.b. witte verlichting aan de voorkant en rode aan de achterkant, zo weten bestuurders of ze u van achter of voor naderen);

(2) Een werkende zaklamp of hoofdlamp te hebben (telefoondisplay telt niet mee).

Elke deelnemer dient dit alles op het startpunt te dragen of te kunnen tonen op verzoek, ongeacht het startmoment. Wie ’s morgens begint, kan ’s middags namelijk in schemer of donker lopen. Wie hieraan voldoet, wordt 2 euro reflectiebonus uitgekeerd na afloop van de hike (contant op eindpunt aan deelnemer of via bank). Wie hieraan niet voldoet, mag NIET deelnemen aan de Kersthike. Dankzij een service van de commissie kan hij/zij in dat geval misschien de vereiste materialen lenen en alsnog deelnemen, maar dan vervalt de reflectiebonus. Wij rekenen erop dat iedereen goed voorbereid komt en wij hopen veel reflectiebonus uit te kunnen keren!

Tot het slot

Heb je vragen? Neem dan contact op met de Kersthike-commissie 2019: kersthike@volbert.nl

Wij hebben er superveel zin in!

De Kersthike-commissie

Pim Beune, Joppe Voogd, Hugo Nijenhuis en Dominique Vos

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?
Powered by