Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

Dit bericht gaat over de insignes die de welpen thuis kunnen verdienen en over de groepsapp voor ouders van welpen.

 

Insignes

Wij hebben nog erg weinig bewijs filmpjes binnen gekregen voor de insignes, jullie hebben nog de tijd tot volgende week zaterdag (16-5-2020) de tijd om dingen in te sturen. Dan gaan wij namelijk bestellen. Wat je voor deze insignes moet doen staat hier Let op: het insigne knopen gaan we binnenkort in de opkomst doen dus deze moet je niet thuis doen.

 

Whatsapp groepsapp

Er is een Whatsapp groepsapp gemaakt voor ouders van welpen-jongens door onze ouder-vertegenwoordiger Rodus Logtenberg (vader van Rens). Als u in deze groepsapp wil kan u een mailtje sturen naar: joppe.voogd@volbert.nl. Wij zullen dan z.s.m. zorgen dat u aan deze groep wordt toegevoegd.

 

Groeten,

De welpen-jongens leiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?