Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

Dit bericht gaat over de pokemonkaartjes die wij voor het, helaas afgezegde, voorjaarskamp hebben uitgedeeld en over het afmelden van kinderen voor de opkomst.

 

Pokemonkaartjes

Een paar maanden terug heeft de leiding pokemonkaartjes uitgedeeld voor het voorjaarskamp. Dit kamp is helaas niet doorgegaan, en daarom wil de leiding graag een overzicht van wie de pokemonkaartjes nog wel/niet heeft. Wij hopen namelijk deze kaartjes opnieuw te gebruiken, mocht het zomerkamp aanstaande zomer doorgaan. Wij verzoeken daarom alle ouders dit korte formulier in te vullen.

In het geval dat u(w kind) het pokemonkaartje nog heeft, verzoeken wij u deze te bewaren tot nader bericht.

 

Afmelden kinderen voor opkomst

Wij proberen altijd een leuk programma neer te zetten voor de kinderen en wij zouden i.v.m. het programma ook graag willen weten hoeveel kinderen er naar de opkomst komen. Daarom vragen wij u uw kind als hij/zij verhinderd is dat voor donderdag 23.59 uur naar de leiding te mailen. Voor welpen-jongens kan dat naar: Welpenleiding@volbert.nl en voor welpen-meisjes kan dat naar: Welpenmeiden@volbert.nl

 

Bij voorbaat dank,

De welpen leidingteams.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?