Skip to main content

Lieve Volberteers,

#herfsthike2020 is afgelast. Net als de Betty Stöve-memorial trouwens. Die is ook afgelast.

Vanwege de aangescherpte coronaregels mogen we geen meerdaagse hike houden. We hadden nog met gefaseerd starten 1 dag mogen lopen, maar wij vinden als commissie dat je dat net zo goed op eigen houtje kan doen: de kracht van de hike is toch dat je elkaar onderweg tegenkomt en samen een terrasje pakt, gezellig bij een kampvuur kunt zitten en aan het einde samen eet? Dát is een echte herfsthike, en als je 1 dag loopt en dit alles mag niet dan kun beter een keer alleen gaan lopen vinden wij.

We hadden nog overwogen om de route vrij te geven maar die bewaren we voor volgend jaar!

Herfsthikegroeten van de herfsthikecommissie.

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?