Skip to main content

Bouw-je-eigen-cupcake-opkomst!

Nederland is tot en met 19 januari in lockdown. Helaas zijn er tot die tijd nog geen fysieke opkomsten, dus zijn we genoodzaakt de opkomsten op een andere manier te organiseren. De eerstvolgende opkomst is komende zaterdag 9 januari op dezelfde tijd (14.00 – 16.30).

Als uw kind thuis niet mee kan doen aan de opkomst meldt uw kind dan af via onderstaande knop.

Aangezien wij voor ieder welpje een pakket gaan afleveren met ingrediënten voor cupcakes is het belangrijk om, als u niet thuis bent, uw kind af te melden via het afmeldformulier. Zo voorkomen wij dat we voor dichte deur staan.

Klik hier om uw kind af te melden voor de opkomst!

Wat houdt de opkomst in?

Op zaterdag worden er tussen 14.00 en 16.30 pakketten met ingrediënten voor de cupcakes gebracht naar de welpen. Dit gaat geheel conform de huidige coronamaatregelen. Ook zult u via de mail een filmpje ontvangen waarin wordt uitgelegd hoe de welpen de cupcakes moeten bakken en wat de bedoeling is. Tijdens de opkomst gaan de welpen thuis een wedstrijd doen wie de mooiste cupcakes kan bakken! Het is een wedstrijd, dus de welpen moeten zo goed mogelijk hun best doen om de cupcakes te versieren.
U kunt samen met uw zoon of dochter de cupcakes maken tijdens de opkomsttijd, maar als dit niet mogelijk is kan het ook de week daarna. Het is wel belangrijk dat de foto optijd gemaild wordt.

Na het bakken

Zodra de cupcakes zijn gebakken én versierd stuurt u een foto van het welpje samen met de cupcakes naar het volgende e-mailadres:

Welpenjongens: welpenjongens@volbert.nl

Welpenmeiden: welpenmeiden@volbert.nl

Tot vóór zaterdag 17 januari kunnen foto’s gemaild worden, dan maken wij die dag de winnaar van elke speltak bekend. De winnende foto wordt op een speciale plek in het clubhuis gehangen!

         De welpenleiding wenst jullie allemaal veel succes met het bakken van de cupcakes en hopelijk zien we jullie snel weer!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?