Skip to main content

Beste scouts en ouders/verzorgers,

Yes, we mogen weer! In het weekend van 14 tot en met 16 mei 2021 hopen we weer met z’n allen op voorjaarskamp te gaan. Dit kamp zal gezamenlijk zijn met alle scouts (jongens en meiden).


Waar

We zullen dit weekend verblijven in het clubgebouw van Scouting Rossum.

Tramweg 4
7596NA Rossum (O)
Nederland


Wanneer

Aanvang kamp: vrijdag 14-05-21 om 15:00 uur

Einde kamp: zondag 16-05-21 om 14:00 uur

We beginnen dit kamp eerder (vrijdagmiddag i.p.v. vrijdagavond) omdat de kinderen veel kampen hebben gemist en de vrijdag nog in de vakantie valt.


Thema

Ook aan dit kamp zit natuurlijk weer een leuk thema verbonden. Alles daarover vind je in de themabrief.


Paklijst

 • Stevige tas
 • Uniform en das
 • Drinkfles
 • Vuilniszak
 • Dagrugzak
 • Slaapzak
 • Matje
 • Jas & regenkleding
 • Reserve kleding
 • Warme kleding voor ’s avonds
 • Droge reserve sokken
 • Stevige schoenen
 • Pyjama
 • Toiletspullen
 • Handdoek
 • Theedoek
 • Zaklamp
 • Zakmes
 • Themakleding
 • Bord, mok & bestek (graag voorzien van naam)
 • Eventuele medicijnen  (moeten onder medische gegevens vermeld staan in SOL).
 • Iets lekkers voor de leiding 😉

Deelname

We hopen natuurlijk dat alle scouts meegaan op dit gave kamp. Inschrijven kan via deze link. Inschrijven kan tot en met woensdag 12 mei, dit is tevens de deadline voor het betalen van de kampbijdrage. Wilt u uw kind na 12 mei nog inschrijven, overleg dat dan even met een leiding. Deze zal u laten weten of deelname nog mogelijk is.


Medische informatie/kampbijdrage

De kampbijdrage voor dit kamp is €33,-. Dit kan o.v.v. de voor- en achternaam van de scout overgemaakt worden naar de bankrekening: NL38 RABO 0103 2671 23 t.n.v. Scouting ’t Volbert. Bij het ontvangen van de kampbijdrage gaan wij ervan uit dat de medische informatie op SOL volledig is ingevuld, de ouder/verzorg(st)er draagt hier zelf verantwoording voor. Dit is nu extra belangrijk i.v.m. het coronavirus, zonder aanvullende medische informatie is deelname aan het kamp niet mogelijk. Wij vragen u om hierbij ook te controleren of de rest van uw gegevens nog up-to-date zijn (e-mailadres, telefoonnummer, etc.).

We vragen u om eventuele medicijnen aan het begin van het kamp te overhandigen aan de leiding en hierbij de frequentie en de hoeveelheid van het medicijngebruik aan te geven. Dit mag ook in de medische informatie in SOL.


Installatie

Op zondag 16 mei om 13:30 uur worden de scouts die zijn overgevlogen en/of nieuw zijn bij de ‘t Volbert officieel geïnstalleerd. Dit betekent dat ze officieel scout worden. Het is voor de installatie belangrijk dat alle scouts hun uniform en hun volbert-das dragen. Nieuwe scouts kunnen een volbert-das bestellen bij de leiding. Bij de scouts dragen we een beige blouse. Klik hier om de scouts-blouse online te bestellen. Helaas mogen ouders dit keer, vanwege de corona-maatregelen die zijn vastgesteld door de overheid en Scouting Nederland, niet aanwezig zijn bij de installatie. Wel zullen wij zorgen voor foto’s, zodat u deze samen met uw kind terug kunt kijken.


Contact

Voor afmeldingen, vragen en opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar karlijn@volbert.nl. Mocht u tijdens het kamp dringend contact met ons willen opnemen, dan kunt u gebruik maken van de noodnummers (voor de scouts-meiden is dit 06-18590384 en voor de scouts jongens is dit 06-15334303). Wilt u ons bereiken dan kan dit op beide nummers, ongeacht de speltak van uw kind.

 

Wij hebben er al zin in!

Met vriendelijke groet,

De scoutsleiding

Pim, Joppe, Teun P., Mustafa, Teun B., Karlijn en Lisa

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?