Skip to main content

Lieve Volberteers,

Het is bijna zover en dan gaan we eindelijk weer ziek ver hiken! Lees de vorige post als je die gemist hebt. Daar kon je een Google-formulier invullen, maar er mogen tot op het laatste moment nog meer mensen mee. Het kost je 5 euro per nacht wat je contant mee mag nemen.

De routes zijn nog even geheim omdat ze nog nagestept worden.

Vrijdag 22 oktober: 27 km

We beginnen in Enschede en eindigen vrijdag bij scouting Han Jordaan (’t Varick) in Haaksbergen. Voor avondeten is er een kleine kilometer verderop een Coop en een Jumbo open tot 21:00 uur. We mogen ’s avonds binnenzitten 🙂

Zaterdag 23 oktober: 28 km

Zaterdag lopen we naar het Beundersveld. De route gaat expres langs een supermarkt in Boekelo die echt de enige in de wijde omtrek is.

Zondag 24 oktober: 29 km

Zondag lopen we, je raadt het nooit, naar ’t Volbert toe waar je een heerlijke BBQ te wachten staat. Als je eerder bent afgehaakt mag je natuurlijk aanschuiven! Verklap via herfsthike@volbert.nl of je nog dieetwensen hebt. Je krijgt ter plekke wel een tikkie ofzo. Laat ook even weten als je niet mee-eet, anders moet alles bij ons in de vriezer.

De routes worden z.s.m. mogelijk verklapt hoor! En als je nog vragen of opmerkingen hebt mag je mailen naar herfsthike@volbert.nl

Herfsthikegroeten namens de familie Haveman

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?