Skip to main content

Beste scouts en ouders/verzorgers,

In het weekend van 25 tot en met 27 maart 2022 gaan we weer samen op voorjaarskamp. Dit kamp zal gezamenlijk zijn met alle scouts (jongens en meiden).


Waar

We zullen dit weekend verblijven in het clubgebouw van Jong Nederland Weerselo.

Jong Nederland Weerselo

Alofssteeg 1

7595 PD Weerselo


Wanneer

Aanvang kamp: vrijdag 25-03-21 om 21:00 uur

Einde kamp: zondag 27-03-21 om 14:00 uur

We beginnen dit kamp wat later dan normaal, omdat de blokhut dan pas tot onze beschikking staat – dit was helaas niet eerder mogelijk.


Thema

Ook aan dit kamp zit natuurlijk weer een leuk thema verboden, namelijk: Harry Potter! De themabrief volgt nog.


Paklijst:

 • stevige tas;
 • uniform en das;
 • drinkfles;
 • vuilniszak;
 • dagrugzak;
 • slaapzak;
 • matje;
 • jas & regenkleding;
 • reservekleding;
 • warme kleding voor ’s avonds;
 • droge reservesokken;
 • stevige schoenen;
 • pyjama;
 • toiletspullen;
 • handdoek;
 • theedoek;
 • zaklamp;
 • zakmes;
 • themakleding;
 • bord, mok & bestek (graag voorzien van naam);
 • eventuele medicijnen (moeten onder medische gegevens vermeld staan in SOL).
 • Iets lekkers voor de leiding 😉

Deelname

We hopen natuurlijk dat alle scouts meegaan op dit gave kamp. Inschrijven kan via deze link. Inschrijven kan tot en met woensdag 23 maart – dit is tevens de deadline voor het betalen van de kampbijdrage. Wilt u uw kind na 23 maart nog inschrijven, overleg dat dan even met een leiding. Deze zal u laten weten of deelname nog mogelijk is. Let op: dit is een aan- en afmeldformulier. Ook wanneer uw zoon/dochter niet meegaat moet het formulier worden ingevuld. Bij voorbaat dank!


Medische informatie/kampbijdrage

De kampbijdrage voor dit kamp is €35-. Dit kan o.v.v. de voor- en achternaam van de scout overgemaakt worden naar de bankrekening NL38 RABO 0103 2671 23 t.n.v. Scouting ’t Volbert. Bij het ontvangen van de kampbijdrage gaan wij ervan uit dat de medische informatie op SOL volledig is ingevuld – de ouder/verzorg(st)er draagt hier zelf verantwoording voor. Dit betekent o.a. dat er minimaal 2 telefoonnummers in moeten staan. Deze medische informatie is essentieel – zonder aanvullende medische informatie is deelname aan het kamp niet mogelijk. Wij vragen u om hierbij ook te controleren of de rest van uw gegevens nog up-to-date zijn (e-mailadres, telefoonnummer, etc.).

We vragen u om eventuele medicijnen aan het begin van het kamp te overhandigen aan de leiding en hierbij de frequentie en de hoeveelheid van het medicijngebruik aan te geven. Dit mag ook in de medische informatie in SOL.

Het is natuurlijk zo dat het coronavirus helaas nog steeds om ons heen is. Daarom vragen wij u om uw zoon/dochter niet met klachten naar het kamp te sturen en ook niet wanneer uw kind positief getest is op het coronavirus.


Installatie

Op zondag 27 maart om 13:30 uur worden de scouts die zijn overgevlogen en/of nieuw zijn bij ’t Volbert officieel geïnstalleerd. Dit betekent dat ze officieel scout worden. Het is voor de installatie belangrijk dat alle scouts hun uniform en hun Volbert-das dragen. Nieuwe scouts kunnen een Volbert-das bestellen bij de leiding. Bij de scouts dragen we een beige blouse. Klik hier om de scoutsblouse online te bestellen. Ouders/verzorgers zijn hierbij van harte welkom!


Contact

Voor afmeldingen, vragen en opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar karlijn@volbert.nl. Mocht u tijdens het kamp dringend contact met ons willen opnemen, dan kunt u gebruik maken van de noodnummers (voor de scoutsmeiden is dit 06-18590384 en voor de scoutsjongens is dit 06-15334303). Wilt u ons bereiken dan kan dit op beide nummers, ongeacht de speltak van uw kind.

 

Wij hebben er al zin in!

Met vriendelijke groet,

De scoutsleiding

Pim, Joppe, Teun P., Mustafa, Teun B., Machiel, Carlien, Karlijn en Lisa

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?