Skip to main content

Dit is een oproep naar alle zebra’s, leeuwen, nijlpaarden en giraffen!

Wij hebben een erg verontrustende noodoproep gekregen, Madagaskar is in gevaar!!

We zijn na ontvangst van dit bericht in telefonisch contact geweest met de vertegenwoordiger van het DDWNF (Derde Duitse Wereld Natuur Fonds) Diedrik Böhm en hij zit op dit moment in hevig bureaucratisch overleg met de regering van Madagaskar om ervoor te zorgen dat wij ons kunnen verzetten tegen de plannen van de overheid.

We hebben op dit moment nog niets anders gehoord dan dat we de sterkste en slimste van alle dieren nodig hebben voor het verzet als we een kans willen hebben om Madagaskar te kunnen beschermen van de destructieve plannen van de overheid en ervoor te zorgen dat Madagaskar de veilige oasis voor dieren blijft die het altijd is geweest.

We hebben jullie hulp nodig want zonder jullie kunnen we Madagaskar niet beschermen! Zorg er daarom voor dat je naar ons kamp in Madagaskar komt om ons bij te staan in de strijd om het lot van Madagaskar! We rekenen op jullie.

Ik meld me aan           Informatie brief          Ik meld me helaas af

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?