Skip to main content

Beste ouders/verzorgers van onze bevers, welpen en scouts,

Zaterdag 18 juni is een hele speciale dag: de ouder-kinddag! Wij nodigen u graag uit om samen met uw zoon/dochter te genieten van een leuke middag en een culinair (zelfgemaakt!) diner bij restaurant ‘La Volbert’. 

Restaurant ‘La Volbert’ opent dit jaar, speciaal voor onze ouder-kinddag, zijn deuren. Hier wordt een volledig diner verzorgd door uw zoon/dochter en zijn/haar leeftijdsgenoten. Dit diner wordt niet alleen gemaakt maar ook geserveerd door uw zoon/dochter voor de ultieme restaurantbeleving!

Tijd en locatie

Op zaterdag 18 juni 2022 begint de opkomst zoals gewoonlijk om 14:00 uur op het clubhuis. De jeugdleden zullen zich tijdens de opkomst bezig houden met het voorbereiden van de culinaire hoogstandjes onder toezicht van de leiding. Vanaf 16:30 uur bent u welkom om samen met uw kind te genieten van een feestelijke middag en avond. Om 17:30 uur begint het diner. Het diner zal duren tot ongeveer 19:30  uur. 

De tijden zijn dus als volgt:

Voor jeugdleden: 14:00 – 19:30

Voor ouders/verzorgers/andere gasten van het jeugdlid: van 16:30 – 19:30

Kleding

De jeugdleden worden aan het begin van de opkomst verwacht in uniform. In restaurant La Volbert worden de jeugdleden omgetoverd tot obers/serveersters en het is daarom extra leuk als zij een tas met daarin nette kleding meenemen, zodat ze als echte obers en serveersters de restaurantervaring compleet kunnen maken.

Aanmelden 

Wilt u graag Restaurant ‘La Volbert’ bezoeken en genieten van de culinaire hoogstandjes gemaakt door uw zoon/dochter? Meld u en uw zoon/dochter dan uiterlijk maandag 13 juni aan via de volgende link: aanmelden restaurantopkomst. Voor iedereen die wil deelnemen moet een apart formulier worden ingevuld (dus ook voor uw zoon/dochter).

Financiële bijdrage

Deelname aan de ouder-kinddag is gratis. Wel vragen wij een kleine bijdrage voor de drankjes die u nuttigt bij het diner, om wat van de kosten te dekken.

Aan de bar krijgt u een drankkaartje waarop we de drankjes kunnen noteren. Deze kunt u dan na afloop afrekenen. Dit kan contant of middels een tikkie.

Helpende handjes 

Het openen en sluiten van Restaurant ‘La Volbert’ is voor de leiding een organisatorische uitdaging. De leiding stelt het op prijs als er helpende handjes zijn om de opening tot een groot succes te maken. Er wordt deze dag veel kookgerei gebruikt. Mocht u bereid zijn om van deze grote stapel één of twee pannen mee te nemen naar huis en deze voor ons af te wassen, dan wordt dat ontzettend gewaardeerd! De afgewassen pannen kunnen dan dezelfde avond of een week later bij de opkomst weer afgegeven worden op het clubhuis.Als u dit zou willen, dan kunt u dit aangeven bij de inschrijving. 

Tot slot 

Natuurlijk zijn ook opa’s, oma’s, tantes, ooms etc. welkom! Wij hopen dat Restaurant ‘La Volbert’ een groot succes wordt. Graag zien wij jullie aanmeldingen tegemoet! Voor vragen over deze ouder-kinddag kunt u contact opnemen met de organisatie. Hiervoor kunt u mailen naar lisa.meems@volbert.nl.

 

Hartelijke groet,

De organisatie van de ouder-kinddag

De leiding van de zaterdag-speltakken

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?