Skip to main content

Beste scouts en ouders/verzorgers,

We gaan weer op zomerkamp!

Vanaf 16 tot en met 23 juli 2022 staat de gehele week weer vol leuke activiteiten. Het kamp zal gezamenlijk zijn met alle scouts (jongens en meiden). Ook wanneer uw zoon/dochter niet mee kan ontvangen wij graag een afmelding (middels het aanmeldformulier). Wij gaan anders uit van deelname.


Waar

Het zomerkamp zal dit jaar plaats vinden in de buurt van Nijmegen bij Scoutingkampeerterrein St. Walrick.

Sint Walrickweg 11

6611 KG Overasselt

Nederland


Wanneer

De scouts mogen – met fiets – op zaterdag 16-07-22 worden gebracht tussen 13:45 en 14:00. Op 23-07-22 mag u uw kind weer om 12:00 ophalen.


Thema

Het thema van dit jaar houden we nog even geheim! 🙂


Paklijst

  • Stevige rugzak/hiktas (om alles in te doen)
  • Fiets
  • Uniform en das
  • Bidon of Drinkfles totaal 1,5 Liter
  • Vuilniszak
  • Dagrugzak
  • Slaapzak
  • Matje en eventueel een isolatiematje
  • Jas & regenkleding
  • Voldoende kleding (maar zeker niet te veel)
  • Set kleding die vies mag worden
  • Warme kleding voor ’s avonds
  • Kleren voor bij het kampvuur
  • Droge reserve sokken
  • Waterdichte ingelopen (hike)schoenen waar de scout lang op kan lopen
  • Zwemkleding en strandhanddoek
  • Voldoende sokken
  • Pyjama
  • Toiletspullen
  • Handdoek
  • Zonnebrandcrème
  • Anti-muggenmiddel
  • Theedoek
  • Zaklamp
  • Zakmes
  • Veiligheidshesje
  • Bord, mok & bestek (graag voorzien van naam)
  • Eventuele medicijnen  (moeten onder medische gegevens vermeld staan in SOL).
  • Iets om mee te vermaken, (spel, boek etc.);
  • Iets lekkers voor de leiding 😉

Deelname

We hopen natuurlijk dat alle scouts meegaan op dit onwijs leuke zomerkamp. Inschrijven kan via deze link. Inschrijven kan tot en met dinsdag 12 juli, dit is tevens de deadline voor het betalen van de kampbijdrage. Wilt u uw kind na 12 juli nog inschrijven, overleg dat dan even met een leiding. Deze zal u laten weten of deelname nog mogelijk is.


Medische informatie/kampbijdrage

De kampbijdrage voor dit kamp is €150,-. Dit kan o.v.v. de voor- en achternaam van de scout overgemaakt worden naar de bankrekening: NL60 RABO 0103 2672 12 t.n.v. Scouting ’t Volbert. Mocht uw zoon/dochter vanwege gebrek aan financiële middelen niet op kamp kunnen dan kunt u contact opnemen met de leiding. Graag zoeken wij met u naar mogelijkheden om uw zoon/dochter toch deel te kunnen laten nemen.

Bij het ontvangen van de kampbijdrage gaan wij ervan uit dat de medische informatie op SOL volledig is ingevuld, de ouder/verzorg(st)er draagt hier zelf verantwoording voor. Wij vragen u om hierbij ook te controleren of de rest van uw gegevens nog up-to-date zijn (e-mailadres, telefoonnummer, etc.).

We vragen u om eventuele medicijnen aan het begin van het kamp te overhandigen aan de leiding en hierbij de frequentie en de hoeveelheid van het medicijngebruik aan te geven. Dit mag ook in de medische informatie in SOL.


Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar karlijn.hegeman@volbert.nl. Mocht u tijdens het kamp dringend contact met ons willen opnemen, dan kunt u gebruik maken van de volgende noodnummers: 06 18590384 of 06 57870900.

 

Wij hebben er al zin in!

Met vriendelijke groet,

De scoutsleiding

Pim, Joppe, Teun, Mustafa, Teun, Machiel, Carlien, Karlijn en Lisa

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?