Skip to main content

Beste leden en ouders/verzorgers,

De jaarlijkse ouderkinddag staat weer voor de deur! Ook dit keer zijn er weer allerlei activiteiten georganiseerd op en rondom het clubhuis. We verwelkomen graag alle ouders/verzorgers van de leden om samen met hun kind een gezellige dag te beleven. Deze middag is altijd een mooie manier om de (bege)leiding en andere ouders beter te leren kennen. We hopen weer van van jullie te zien!

De ouder-kinddag vindt plaats op zaterdag 22 juni. De tijden zijn hetzelfde als de reguliere opkomsten. Dat betekent dus voor de welpen, scouts en explorers van 14:00 – 16:30. Voor de bevers van 14:00 – 16:00. Bevers en ouders/verzorgers die dat willen zijn wel van harte welkom om nog tot 16:30 te blijven.

Afmelden kan zoals per speltak is afgesproken. Dus bijvoorbeeld bij de leiding van uw kind. Hopelijk tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,

Commissie ouderkinddag

Joppe, Juna, Yara en Lisa

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?