Skip to main content

Voor alle Welpen, Scouts, Explorers, Stam & Leiding hebben we een super leuke wedstrijd bedacht.  Een Bak ze Chocolade Bruin Brownie Bak Wedstrijd. 

Het idee

Iedereen, maar dan ook echt iedereen, bakt thuis een mooi plaat vol met de allerheerlijkste brownies die Enschede ooit gezien heeft. Deze nemen we mee op 9 maart tijdens de Jantje Beton collecte in de binnenstad. Jouw brownie zal getest, geproefd & beproefd worden door een culinair hoogstaand jury team. Er worden onder 4 categorieën prijzen verdeeld noemende:

  1. Smul Welp 2013
  2. Smakkende Scout 2013
  3. Gare Malle 2013

Heel Veel Brownies

De jury proeft er maar 1 en toch vragen we om een volle plaat brownies? Dit doen we zodat we wat uit te delen hebben tijdens de Jantje Beton collecte. Veel leuker voor jou en veel leuker voor de donateurs die geld in de collecte bus doen.

Recept & Tips

De brownie’s bak je dus zelf thuis. Gezellig samen met je vader en/of je moeder. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Maar soms zit de kwaliteit hem juist in de eenvoud. De benodigde ingrediënten dien je zelf aan te schaffen. Hieronder een paar geweldige links naar pagina’s voor de heerlijkste brownie’s. Het is super leuk om te bakken dus probeer ze allemaal. :-D

  • OKOKO recepten (15 verschillende)
  • Smulweb de lekkerste (naar eigen zeggen)
  • Albert Heijn (Eenvoud kan het zijn)
  • Mijnreceptenboek (25 verschillende gekke & vreemde)
Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?